Ga naar inhoud

vindalex

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vindalex

Profile Information

  • Plaats
    rotterdam

vindalex's Achievements

0

Community reputatie

  1. Korte update... Werkend gekregen maar nu rns gestolen ... Het systeem wel werkend gekregen. Het was niet mogelijk de telefoon te pairen met de bluetooth module via de rns of via de ruitenwisserhendel. Eerst de 3c8 in een auto met stuurwielbediening geplaatst en gepaired. Vervolgens 3c8 weer terug in mijn auto en het werkte vervolgens. Kan bellen, gebeld worden en gedurende actief gesprek kan via de ruitenwisserhendel het een en ander bediend worden. Helaas niet de tijd gehad om het verder uit te zoeken...
  2. Ja ik heb een wit mfa scherm. Hierop wordt de rit informatie getoond en route info als ik het navigatiesysteem gebruik . Verder zij er geen andere opties beschikbaar. Met een extra scherm bedoel ik zoals hier in de link (even het topic van Herbert geleend) http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=104&t=48747&start=120 Is natuurlijk wel makkelijker met een MFL nieuw modje ? Ik heb inderdaad zo'n display. Rechts snelheid en links toerental met in het midden een groot display waar rit info wordt vermeld (verbruik, afstand, enz) of route info van het navigatiesysteem. De telefooninformatie ,die is niet aanwezig. Ik gebruik de telefoon niet veel dus telefoon en radio bediening via rns is nu nog wel voldoende. Alhoewel zo'n stuur wel erg mooi is. Eerst maar eens op zoek naar de bekleding van de bestuurdersstoel, deze is wat versleten. (Wel vreemd na 87k)
  3. Mocht het nodig zijn dan zou ik daar graag van gebruik maken!
  4. Ik heb zelf geen vagcom tot mijn beschikking dus weet nog niet of deze juist gecodeerd is. Bij jou lukte het pairen wel toch ondanks de ontbrekende codering?
  5. Ja ik heb een wit mfa scherm. Hierop wordt de rit informatie getoond en route info als ik het navigatiesysteem gebruik . Verder zij er geen andere opties beschikbaar.
  6. Zo, via een forumlid een 3c8 035 730 c kunnen kopen. De rns 510 heeft nu extra opties maar het koppelen is nog niet gelukt. Ik dacht op een forum gelezen te hebben dat na het aanzetten van het contact dat bluetooth 5 minuten gevonden kon worden met je telefoon. Helaas kan ik niks vinden. Ook het vindbaar maken van mn telefoon maakt niet uit. Hoe kan ik de telefoon nu pairen? Ook Kan ik met de ruitenwisserhendel niks bereiken. Zal er nog iets meer aangepast moeten worden?
  7. Dreke , Bedankt voor de info. Ik ga op zoek naar een premium unit.
  8. Hoi navi16. Bedankt voor de reactie. Ik had inderdaad al enkele uren op het forum gezocht en in de tussentijd nog wat meer. De meeste upgrades zijn echter naar de premium carkit versie waar alles met het stuurwiel bediend wordt. Zo ver ik het nu begrijp dan zal de bluetooth adapter onder de bijrijdersstoel vervangen moeten worden aangezien deze een nokia versie is die via rasp werkt en mijn telefoon kan dit niet aan. Op de site van ross-tech heb ik het overzicht bekeken welke bluetooth adapter geschikt is. Welke van de volgende modules zou mogelijk zijn? UHV-standard: 1K8-035-730-C/D 7P6-035-730-L UHV-premium: 3C8-035-730-A/B/C/D 5N0-035-730-D Wat mij nog niet geheel duidelijk is: Aangezien ik geen MF stuur heb, moet ik dan op de cradle dan een touch adapter behouden om de telefoon te koppelen en te bedienen? Op dit moment heb ik nog geen touch adapter. Voor de 1K8 staat bij pbab vraagtekens, betekent dit dat het adresboek via de touch adapter niet beschikbaar is? Heb ik een basic module nodig of kan ook de premium gebruikt worden, of geeft de premium conflicten wanneer deze met een touch adapter wordt gebruikt? Zo ver ik heb kunnen vinden geeft de de premium uitvoering meer informatie op de rns510 en dan kan deze hiermee ook bediend worden, klopt dit?
  9. Hallo, Zoals te zien in de zojuist aangemaakte "ik ben.." heb ik sinds kort een passat variant. De auto is geïmporteerd, met Duitse handleiding, wat het niet gemakkelijker maakt. In de auto zit een af-fabriek voorbereiding voor een telefoon. Het geheel zou ik willen laten werken met een LG G2. Na wat uurtjes uitzoeken hoe dit systeem werkt, de beperkingen, e.d is het wel wat duidelijker maar nog niet duidelijk genoeg... Wat ik van de installatie weet: witte mfa geen multifunctioneel stuur rns510 basic bluetooth carkit cradle op dashboard zonder bluetooth adapter unit onder stoel: nokia 1k8 035 730 b Wat ik zou willen kunnen met de set: bellen/opnemen met rns510 data verbinding behouden zodat whatsapp ,internet blijft werken. Dus geen rsap? telefoonboek in rns510 niet vereist ( als dit überhaupt mogelijk is) muziek streamen via bluetooth (ad2p) als het gemakkelijk is (zit ook een aux mini jack aansluiting wat ook goed is) Mijn vragen: Hoe kan je zonder mfsw de telefoon koppelen? Via de ruitenwisserhendel kan ik alleen verbruik ed inzien, andere menu's zoals telefoon zijn niet beschikbaar. Klopt dit? Zo ver ik begrijp werkt de nokia module niet met mijn telefoon en zal de bluetooth module geupgrade moeten worden. Welke versies zijn geschikt voor mijn uitvoering? Hoop dat iemand hier me er mee kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden