Ga naar inhoud

Chris2222

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Chris2222

Profile Information

  • Plaats
    Zuidwolde

Chris2222's Achievements

1

Community reputatie

  1. Vandaag is mijn voorruit vervangen B7 uit 2011. Een van de eerst passats van dit type. Ik wil dit melden zodat evt volgende klachten van dezelfde aard weten dat dit meer voorkomt. Enige weken geleden, de B7 was toen bijna 4 jaar oud, kwamen er veel strepen op de ruit tijdens het wissen. Na 2 x de ruit schoongemaakt te hebben en de ruitenwissers te hebben vervangen bleef het probleem. Bij 2 verschillende VW-dealers geweest: - dealer 1 zei: waarschijnlijk langs de spoorlijn gestaan waar rails geslepen werden. - dealer 2 zei: waarschijnlijk autowas op de ruit, ik zou hem goed schoon maken met een schuursponsje! Wat een slecht onderzoek en onzin! Zelf heb ik met een sterke loep de ruit onderzocht en ontdekte dat er honderden stukjes glas van de ruit los waren, hierdoor ging zelfs de nieuwe ruitenwisser binnen 5 minuten weer strepen trekken. De monteur van Carglass beaamde dat de ruit om welke reden dan ook, stukjes glas los liet! Carglass heeft dit nog nooit gezien en dacht net als ik dat het om een productiefout van de ruit gaat. Het kostte mij 75 euro eigen risico en 3 ruitenwissers a ruim 20 euro. Doe er je voor(na)deel mee.
  2. Hehe, ik heb het gaatje eindelijk gevonden! Het klopt. Er zit een witte nylon imbusbout onder. Door deze te draaien kun je de koplampen in hoogte verstellen. Bedankt voor je hulp!
  3. Bedankt voor je reactie, maar ik zie geen gaatje. Ik heb volgens mij een B7. Het gaat misschien alleen electrisch. Ik wil graag beide lampen tegelijk hoger stellen.
  4. Wie kan mij vertellen hoe ik de koplampen van mijn Passat uit 2012 hoger kan stellen? Als ik de schakelaar op stand 3 zet, de hoogste stand, staat de verlichting te laag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden