Ga naar inhoud

Glowie

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Glowie

Profile Information

  • Plaats
    Mechelen

Glowie's Achievements

4

Community reputatie

  1. Ik heb me al voorgesteld, een jaar of twee geleden. Maar het lijkt erop dat m'n topic is verdwenen. En heb je een idee wat de totaalprijs dan is? Dus de Guy mod + werkend buitenlicht + installatie. Mag in PB als je dat liever hebt.
  2. Ik zelf heb m'n passat 3c variant bij DVX performance laten chippen + DSG laten aanpassen. In "D" (drive) stand, schakelt hij goed maar de respons van het gaspedaal is eerder hetzelfde gebleven. Hiermee wil ik zeggen dat er wat vertraging op zit (zoals origineel). Dit valt het hardste op als je vanuit stilstand vertrekt. De wagen schakelt bij ongeveer 2200 toeren. Dit is een HEEL ander verhaal als ik hem in "S" (sport) stand zet. De gasrespons is veel sneller + hij schakelt bij een veel hoger toerental. Dit toerental is ook weeral afhankelijk van hoeveel gas je geeft. Bv.: bij "kickdown" schakelt hij tegen het rood... Als ik normaal rijd in de "S" stand zit het toerental op het punt waar je het meeste power/koppel hebt! Ik hoop dat dit je wat geholpen heeft. Greetsz.
  3. Ik ben hier al een heel tijdje (stilletjes) aan het meelezen. Echt super wat je allemaal doet! Momenteel heb ik nog niet echt iets van me laten weten omdat ik hoop in de nabije toekomst me een volledig werkend rechter buiten ligt op de afbraak te vinden :-\
  4. Glowie

    VW schandaal?

    Bwa, het is ook zo niet dat een andere costructeur de sjoemelsoftware aan het licht heeft gebracht...
  5. Glowie

    VW schandaal?

    Ben ik eigenlijk de eenige die stiekem hoopt dat er binnen kort een nieuw schandaal van andere autoconstructeurs aan het licht komt? Of zou VW (VAG) echt de eenigste zijn die niet in regel is? Aangezien dat je o.a. hoort dat ze aan het maximum zitten van zuinig/properheid bij dieselmotoren.
  6. ik heb een 2.0tdi cr bj 2009 en tot op heden heb ik nog geen olie moeten bij doen (heb er al ongeveer 40.000 kilometers mee gereden).
  7. Glowie

    VW schandaal?

    Ik heb vandaag een brief van SEAT in de bus gekregen. Hierin stond vermeld dat "spijtig genoeg" mijn seat leon 1P 1.6TDI Ecomotive (bj 2010) de zogezegde sjoemelsofware heeft. Momenteel weten ze zelf nog niet wat er gaat gebeuren (staat zo in de brief). Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat m'n auto geschipt is -> DVX. Bij de runs heeft de auto nooit echt raar gedaan. Dus geloof ik niet echt veel van het hierboven vermelde filmpje. Zijn er nog mensen die nieuws over hun auto hebben ontvangen?
  8. Glowie

    VW schandaal?

    Toen ik m'n wagen heb laten "chippen" (DVX) hebben ze me gezegd dat ik terug kon gaan, na bijvoorbeeld een groot onderhoud te hebben gehad in een (officiële vw) garage. Omdat ze soms de wagen updaten en waardoor je wagen terug standaard kan zijn.
  9. Hey Smartieke! Ik ben idd benieuwd of je het probleem gaat vinden! Als ik u was had ik al lang is tot bij mij geweest en hadden we samen een naar DVX kunnen rijden! Maar nu terug ontopic. Mss iemand in je buurt vinden dat je wagen eens kan uitlezen?
  10. Ik ben hierin ook geïnteresseerd! Wel zou ik heel mijn achterlichten moeten vernieuwen aangezien hier en daar er al een paar led kapot zijn. Maar dit zou je niet doen? Ik zou hetvolgende dan nemen -> bi-color - dubbele witte stip - variant
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden