Ga naar inhoud

Mentalernie

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mentalernie

Profile Information

  • Plaats
    Maasbracht

Mentalernie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hoi! Heeft iemand een idee of een Audi A4 b7/b8 schroefset op m'n passat 3c past? Gaat in beide gevallen om een 2.0tdi regulier model. Thanks voor de hulp!
  2. Thanks... In deze donkere dagen is het toch wel handig...
  3. Hallo! Ik zag vanmiddag dat ik een kapot lampje had toen ik m'n auto opende. Zeg maar die wat aan gaat als je de deur opent. Ik wou deze net vervangen en toen ik het nieuwe lampje erin deed sprongen zowel voor als achter alle lampjes uit. Ik dacht aan een zekering, maar kan deze in het boekje nergens vinden. Weet iemand waar ik deze kan vinden? Super bedankt voor jullie hulp!
  4. Mentalernie

    PDC werkt niet mee

    Hoi! Mijn naam is Bram en sinds ben een week of twee de trotse bezitter van een Passat 3c uit '06. Sportline, met een setje PDC voor en achter. Alleen geven m'n sensoren problemen. Het zijn de voorsensoren, volgens de VW garage (waar hij uitgelezen is) gaat het om de rechter sensor in de grille, het kon ook de bekabeling zijn, maar dat leek hem onwaarschijnlijk. Om zeker te zijn heb ik beide sensoren in de grill (chroom) vervangen voor nieuwe. Maar het probleem blijft. En helaas, als ik 1 van de sensoren voor uittrek, doet zowel voor als achter m'n PDC Hebben jullie enig idee wat ik eraan kan doen? Want bij een mooie, grote auto als een Passat is een goed werkend PDC systeem geen overbodige luxe. Thanks voor jullie hulp Gr. Bram
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden