Ga naar inhoud

Mizjel

Members+
  • Aantal items

    76
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mizjel

Profile Information

  • Plaats
    R'dam
  • Naam
    Michel

Mizjel's Achievements

31

Community reputatie

  1. Gecheckt op vochtproblemen in de auto? (onder de bestuurdersstoel) daar zit namelijk een comfortmodule die niet van water houd en hierdoor kan zorgen voor problemen.
  2. Jep, Twan doet dat wel inderdaad. Ben ook bij hem geweest met m'n 3bg
  3. Gebruik even de zoekfunctie van het forum, zo heb ik ook het een en ander gevonden. Op passatplus.de staat hierover ook een hoop info. Je zal o.a ook een nieuw binnenwerk moeten aanschaffen en clima frame. Daarnaast zal je ook met bijvoorbeeld een dremel moeten gaan zagen in je dashboard Het is geen "plug&play" in ieder geval
  4. Dat kan, maar met alleen het verwisselen van het frontje ben je er nog niet.
  5. Dus de kleuren in de handleiding staan gewoon verkeerd...voor de overige bekabeling, waaronder de canbus, had ik de bestemming al gevonden. Nu gauw hopen op lekker weer...en een vrije dag.
  6. Probeer al een tijdje eens tijd te vinden voor het inbouwen van mijn MFD en de DSP set die ik heb liggen. Helaas heb ik geen mogelijkheid om ergens binnen te staan en ben dus afhankelijk van het weer. Sinds vorige week koste wat kost geprobeerd deze zaterdag vrij te houden om eens te gaan klussen, maar helaas….het weer zit niet echt bepaald mee vandaag. Aangezien ik vandaag nu door het weer niks kan doen eens de instructiehandleiding doorgenomen voor het aansluiten van de kabelboom voor de DSP in mijn beste Duits….en een beetje google translate. Nu heb ik ook al zitten zoeken, maar er zijn nog een paar dingen niet helemaal duidelijk voor mij. Hieronder een stukje uit de handleiding. Misschien dat iemand hier wat duidelijkheid in kan scheppen? rote Leitung 4qmm – Sicherung S24 im Sicherungshalter Fahrerseite rode kabel - zekering S24 in zekeringkast bestuurderszijde. (volgens mij is dit “2” op m’n afbeelding, dit is alleen een rood/witte draad) braune Leitung 4qmm – Masse A-Säule hinter der Verkleidung bruine kabel – massa – A stijl achter de bekleding (“3”op m’n afbeelding) einzelne rote Leitung – das eine Ende in Sicherung S24, das andere Ende Schraubklemme mit der Bezeichnung Kl.30 an der Mirkozentralelektrik festschrauben kabel met enkele rode lijn – het ene eind bij zekering S24, het andere einde met het label KL.30 vastschroeven aan de zekeringenkast (Volgens mij is “1” op mijn afbeelding, dit is alleen een grijze kabel zonder een “KL.30 Label” eraan) Sicherung S24 wird mit 25 A abgesichert Zekering S24 wordt met 25 A beveiligd Er wordt overal gesproken over zekering 24, maar volgens mij is dat de zekering voor de ruitensproeier? And last but not least…heb ik het goed dat de iso stekker voor de speakers niet meer direct de MFD ingaat, maar alleen nog direct aangesloten wordt aan de kabelboom? (zie nr 4)
  7. Mizjel

    Full Fis upgrade

    Dat ziet er inderdaad ook mooi uit, maar ga eerst eens kijken of de verkoper nog met een oplossing komt. Ik kreeg zojuist het volgende bericht van hem dus ben benieuwd met wat hij maandag komt Hello, thank you for the picture. We kindly ask you to wait until the Monday. On Monday we will contact you with a solution to this problem. Thank you for your patience.
  8. Mizjel

    Binnenspiegel kapot

    De kans dat je spiegel plotseling uit zichzelf kapot gaat in de tijd dat je passat bij de garage staat lijkt mij persoonlijk erg klein. Vooral omdat ze met je binnenverlichting bezig zijn geweest denk ik dat de kans veel groter is dat er tijdens de reparatie iets fout is gegaan
  9. Mizjel

    Full Fis upgrade

    Vandaag had ik eindelijk eens een keer tijd om langs @bandenman te gaan voor de inbouw van mijn Fis teller. Alleen toen Twan de teller aansloot was het resultaat niet zoals verwacht...(Twan trouwens nogmaals bedankt voor de moeite in de warmte vandaag ) Direct de verkoper via Ebay een bericht gestuurd, aangezien ik nog specifiek naar pixel problemen had gevraagd. Even kijken of het met de verkoper nog valt op te lossen, anders wordt het maar een nieuw schermpje erin laten plaatsen ben ik bang
  10. Ik heb precies hetzelfde gehad en bij mij was het een vuile ABS sensor, even schoongemaakt en het probleem was opgelost.
  11. Nou succes..heb hetzelfde met een bestelling die ik op 24-3 heb gedaan. Track&trace levert bij mij ook niks meer op na 31-3 (shipped by air)
  12. Das een koopje [emoji6] alles beter dan dit in ieder geval
  13. Mizjel

    Full Fis upgrade

    Ik dacht de teller eerst te testen voordat ik de ombouw ga doen en bij het aansluiten bijvoorbeeld blijkt dat het Fis scherm niet werkt. Zou zonde van de tijd zijn. Ik heb de code er niet bij, maar dat is wel op te lossen toch?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden