Ga naar inhoud

Julien

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Julien

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

Julien's Achievements

0

Community reputatie

  1. Even een update over de keuze van mijn maat: Afgelopen weekend heeft hij zowel mijn Passat en de Mondeo van mijn andere vriend geprobeerd. Hij was over beide auto's te spreken, maar op gevoel heeft hij toch een voorkeur voor de Mondeo. Dit geldt zowel voor het uiterlijk als het rijden zelf. Het lijkt er dus op dat hij binnenkort in een Mondeo te bewonderen is.
  2. Bedankt voor alle reacties! De 'rivaliteit' tussen de Mondeo en de Passat laat aardig wat stof opwaaien zo te lezen Ik zal al jullie reacties aan mijn maat laten lezen, dan mag hij inderdaad zijn eigen keuze gaan maken.
  3. Haha, misschien was ik daar stiekem ook niet naar op zoek Tsja, je wilt toch het beste voor je vrienden he Ik heb wel het idee dat hij zijn eigen plan gaat trekken. Ik was zojuist even bij hem op de koffie en hij had deze ford pagina van autoscout als startpagina om de laatste aanbiedingen in de gaten te houden. Kijk, het kan dus ook nog eens een hele andere kant op gaan! We gaan hem binnenkort inderdaad even in onze Passat en Mondeo laten rijden. Eens kijken wat daar uit gaat komen!
  4. In mijn omgeving wordt er de laatste tijd nog wel eens gediscussieerd over welke auto beter is: de VW Passat of de Ford Mondeo. Nou heb ik twee vrienden die een Passat rijden en eentje met een Mondeo. De vierde vriend van de groep is op zoek naar een nieuwe auto en heeft zich door de Mondeo-rijder behoorlijk laten overtuigen. Iets waar wij het als Passat rijders natuurlijk niet mee eens kunnen zijn! Om extra argumenten voor de Passat te vinden ben ik een beetje gaan googlen, waarbij ik o.a. dit artikel tegenkwam. Echt helpen doet dit vooralsnog niet, zie dit fragment: ''De Passat is nog altijd een dijk van een auto, maar Ford presteert het om hem met de nieuwe Mondeo op talloze punten nog eens te overtreffen.'' Ik ben dan ook wel benieuwd of hier mensen zijn die ervaring hebben met beide auto's. Is de Mondeo daadwerkelijk zoveel beter? Wat vinden jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden