Ga naar inhoud

Seek

Members+
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Seek

  • Verjaardag 26-09-1980

Profile Information

  • Plaats
    Noord-Groningen
  • Naam
    Kees

Seek's Achievements

0

Community reputatie

  1. Leek mij origineel om zelf zoiets te bouwen, zoals de bijgevoegde foto. Wie heeft er tips of suggesties waar ik rekening mee moet houden? Het gaat hierbij om een Passat 3BG Variant. Alvast bedankt voor de reacties! (Mocht het zo zijn dat dit onderwerp verkeerd geplaatst is, dan zie ik het wel als het verplaatst is.)
  2. Seek

    Dagrijlampen Passat 3BG

    Hier is een vergelijkbaar topic: viewtopic.php?f=188&t=39395 Uit andere berichten las ik dat je deze wel via een constante 12V spanning moet aansluiten. Ik weet alleen niet precies welke zekering je ervoor moet gebruiken. Volgensmij nr.37, maar dat ga ik nog uitzoeken. De mistlampen zelf schijnen breed en naar beneden, vlak voor de auto.
  3. Wie weet of een automatische lichtschakelaar van een 3C in een 3B/G past? Of kom je dan in de knoei met de bedrading? Alvast bedankt voor jullie reacties.
  4. Wat ik persoonlijk belangrijk vind is de betrouwbaarheid, het comfort en degelijkheid. Verder wil ik objectief blijven, maar ik denk dat de restwaarde van VW aanzienlijk hoger is dan die van een Ford.
  5. Dit is vergelijkbare advertentie van dezelfde adverteerder. Alleen jammer dat er geen telefoonnummer bij staat... http://link.marktplaats.nl/m817199939
  6. Via Marktplaats is er momenteel een advertentie voor een complete set LED`s dat is in Nieuweschans (Gn). Kost 24,50 Euro incl. verzendkosten. Dit is de link: http://link.marktplaats.nl/m814376423
  7. Mijn voorkeur gaat trouwens ook uit naar antracietgrijs, bedankt voor de reactie.
  8. Voor de komende winter ben ik van plan om mijn set Wellington wintervelgen een andere kleur te geven; namelijk antracietgrijs (Gunmetal grey). Kan het natuurlijk ook origineel laten, maar het is weer eens wat anders. Iemand suggesties? Ik hoor het graag! De eerste foto is origineel.
  9. Seek

    Stuur bekleed

    Ziet er heel netjes uit!
  10. Seek

    Dagrijlampen Passat 3BG

    Heb nog een xenon set liggen, dus die kan ik aanpassen voor de mistlampen. Bedankt voor de tip! Vanmorgen eerst een comfortblinker opgehaald, dus die gaan we dit weekend aansluiten.
  11. Seek

    Dagrijlampen Passat 3BG

    Bedankt voor de reacties.
  12. Seek

    Dagrijlampen Passat 3BG

    De laatste tijd ben ik wat aan het rondkijken voor een set dagrijlampen voor mijn 3BG. Onlangs zag ik deze set op internet: http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/volkswagen-onderdelen/m766318825-set-dagrijverlichting-voor-de-volkswagen-passat-3bg.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr Even verder zag ik een filmpje op Youtube voor de Passat 3C: http://youtu.be/Fpb0j_Dwlmo Persoonlijk vind ik de laatste mooier, maar zal waarschijnlijk niet passen met de montagegaten van de mistlampen. Dit is het uiteindelijke idee: Iemand tips, suggesties of ervaring hiermee? Alvast bedankt voor de reacties!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden