Ga naar inhoud

Daniel.B.Passat2.8V6

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Daniel.B.Passat2.8V6

  • Verjaardag 10-10-1987

Profile Information

  • Plaats
    Kerkrade

Daniel.B.Passat2.8V6's Achievements

0

Community reputatie

  1. hoi vdub.. het is geen vr6. het is een v6 30klepper (5v) orgineel 193 pk geen 174pk..
  2. Beste mensen, Mijn Passat heeft 238 pk en is dus al flink in vermogen omhoog. deze heb ik zo gekocht en helaas geen contact meer kunnen krigen met vorige eigenaar wat hij precies gedaan heeft.. wat hij gedaan heeft boeit me eigelijk ook vrij weinig.. we weten dat de auto gechipt is, dat de uitlaat van voor tot achter custom gemaakt is en dat de airintake beter is. graag zou ik willen weten of er nog meer mogelijk is voor meer vermogen. bijv in de trand van een compressor zijn deze er,, ik weet dat de 1.8 een turbo versie heeft bijv.. zou die turbo ook bij mij kunnen als het aangepast wordt.. laat jullie iedeen achter, iedere pk is welkom..
  3. Zoals ik boven al aangeef deed alarm ramen en spiegels het niet meer. met het in en uithalen van een van de zekeringen deed alles het opeens wel weer. dus het moet een van de zekeringen zijn links naast het stuur. alleen op het plaatje waar 40 zekeringen aangegeven staam staat niet bij welke hiervan zou kunnen zijn. wel oa centrale deurvergrendeling of spiegel verwarming. het probleem is dus al opgelost alleen wil ik graag weten op welke zekering de ramen spiegels en alarm zou kunnen lopen.
  4. Mijn electrische ramen, spiegels en alarm werkte niet meer. alle zekeringen nagekeken maar er was geen kapot daarnaast staat op het kaartje waar opstaat welke zekering wat moet zijn geen enkel tekentje van alarm of spiegels of ramen en dus onduidelijk welke zekering hier nou van is. ik heb toen alle zekeringen 1 voor 1 eruit gehaald en weer terug erin gedaan. er was geen kapot maar alles deed het daarna wel weer. er zat dus blijkbaar een zekering niet goed of iets dergelijks. nu zou ik wel graag willen weten op welke zekering de ramen en alarm en spiegels zitten. vind het raar dat dit niet aangegeven wordt op het kaartje waar zo iets van 40 wel aangegeven worden..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden