Ga naar inhoud

Skip

Members+
  • Aantal items

    133
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Skip

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Achterhoek
  • Naam
    Skip

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Skip's Achievements

77

Community reputatie

  1. Dat zou inderdaad zomaar kunnen dat er in dat tuitje een barstje zit o.i.d. Gelukkig is het gister verder goed gegaan en ga ik van de week wel even langs de garage
  2. Hallo allemaal! Klein probleempje, de aansluiting van het kleine slangetje bovenop kvs-reservoir lekt wat kvs. Nu moet ik met een half uurtje weg, is er een snelle oplossing hiervoor? Bijvoorbeeld het klemmetje op het buisje iets naar voor of naar achter? De motor is nu behoorlijk warm dus weet niet of het op tijd een beetje afgekoeld is om het klemmetje even los te maken? Iemand een tip?
  3. Super! Ga het meteen doorlezen!
  4. Klein probleempje met mijn 3BG, de daklijst aan de bestuurderskant zit aan de achterkant los en deze moet ik af en toe er weer in drukken. Hoe en waarmee zou ik dit het best vast kunnen maken?
  5. Welkom! Mooi, nog meer mensen uit de Achterhoek hahaha ????
  6. @@Outlawtjerk Is het nog gelukt vandaag? Je ging de set vandaag plaatsen toch?
  7. Ik weet dat hij niet zelf de setjes plaatst, maar hij heeft wel een vaste garage waar hij klanten heen stuurt. Daarom stond dat er ook achter tussen haakjes. Deze garage vraagt €75 euro voor het plaatsen van een schroefset zei Sjaak een tijd terug toen ik hem sprak. Was benieuwd of iemand toevallig ervaring had daar. Weet ook iemand hier in de buurt die erg handig is en al het benodigde gereedschap heeft. €15 per uur en dan kan ik zelf ook een handje helpen, is eigenlijk ook wel leuk natuurlijk.
  8. Hahaha... Ok ok... Ik ga wel voor een schroefset @@Johan.h Hoeveel km ligt jouw set ongeveer er al onder? Heb je nog ruimte over om verder omlaag te gaan dan dit? @@Outlawtjerk Hoor graag jouw ervaringen als de set eronder zit. Zou je een voor en na foto willen plaatsen ergens? Hier of in een eigen topic? Hebben jullie de set bij Sjaak (garage in de buurt die hij aanraad) eronder laten zetten of dit zelf gedaan?
  9. Ben momenteel rustig rond aan het kijken voor een verlagingsset. Heb gekeken voor een FK schroefset of eventueel iets van AP. Nu heb ik nog eens goed naar mijn auto gekeken en kwam tot de conclusie dat ik ongeveer 50/40 wil verlagen. Nu zie ik eigenlijk alleen maar vaste sets met 40/30... Zijn er vaste sets met 50/40? Of zal je dan toch echt aan een schroefset moeten? Zijn er mensen met een 3BG variant die een vaste (AP) set hebben met 40/30 verlaging? Zou daar graag een foto van zien. Zoeken heeft mij helaas niet veel opgeleverd.
  10. Ja inderdaad, als ze er al in zitten kan je ze net zo goed gebruiken
  11. Ja, de gaten van de oude bevestigingspunten zitten precies op de goede plek in het tapijt, maar het zit zo stevig dat het echt niet nodig is. Vind het dan zonde om gaten in de matten te maken.
  12. Vandaag de matten binnen gekregen. Was een vrij klein doosje dus twijfelde eerst of alles er wel in zat. Snel alles uitgepakt en ja hoor, alles netjes aanwezig. De kofferbakmat was meerdere keren dubbel gevouwen, maar uitgespreid op de grond zakte hij netjes in normale vorm weer. Meteen stofzuiger erbij gepakt en de auto van binnen helemaal uitgezogen! Matten erin en moet zeggen de pasvorm is meer dan prima. Even gekeken of ik de bijgeleverde bevestigingspunten wilde gaan gebruiken maar besloten dit niet te doen. Op de matten staat aangegeven waar ze horen te zitten maar je moet er dan zelf nog even een gaatje in maken. Ik vind dat de matten strak op de grond liggen en niet makkelijk schuiven, dus wat mij betreft niet nodig.
  13. Naar de pasvorm ben ik ook erg benieuwd. Wat ik op de voorbeeldfoto's zag, zag er in ieder geval goed uit!
  14. Omdat ik er nog niet helemaal over uit was nog niets besteld. Wat mij tegen viel is dat ik nergens een set kon vinden die voor zowel de vloermatten als de kofferbakmat hetzelfde reliëf had. Zo autistisch ben ik dan ook wel weer... Tot ik op de site kwam van www.rubbermattenshop.nl Daar heb ik nu het setje besteld voor mijn 3BG variant. Ze hadden voor de vloermatten en kofferbakmat beide 2 opties. Ik ben dus gegaan voor de rubberen versies met 3cm opstaande rand en overal hetzelfde reliëf erop! Zodra ik het binnen en gepast heb laat ik weten of ik tevreden ben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden