Ga naar inhoud

Passat94

Members
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Passat94

Profile Information

  • Plaats
    Winterswijk

Overige

  • Vagcom
    Ja

Passat94's Achievements

0

Community reputatie

  1. Oke ja het is inderdaad een 3C. Dan zal ik eens even daar naar kijken
  2. Dag allen, Ik heb een vraag over een probleempje wat ik al een tijdje heb. Nu heb ik als de motor koud is en ermee rijd een zoemend geluid, na een bepaald snelheid gaat het weer weg. En als de motor warm is wordt het minder maar je hoort het wek afentoe. Daarbij hoor je het ook als je links rechts stuurt zo van zoem zoem zoem.. Ik heb gehoord dat het kan liggen aan de stuurbekrachtigings olie. Nu is mijn vraag aan jullie als dat het is waar zit het reservoir? Of wat kan het probleem nog meer zijn!? Alvast bedankt
  3. Ik heb net even een niewe kabel besteld. Even hierop een gok wagen.
  4. Hmm oke ik ga even deze week langs een radio specialist dat in de buurt ligt denk ik. Want op internet kan ik ook niks vinden. Maar wat ik nog wel van iemand te horen kreeg is dat de kabel van de speakers die naar de radio gaan omgedraaid kunnen worden en zo het probleem ook kan verhelpen, weet niet in hoe vere dit waar..
  5. Hier zijn de fotos met de pijl aangegeven de doorgeknipt waren. De rode kabel die heb ik aan rode kabel gekoppeld maar dan van een ander stekkertje zoals je kunt zien.
  6. o ja dat is nog wel een eindje, ja dat kan ook nog een optie wezen. Ik zorg even dat ik foto's van de stekker maak hoe die nu is aangesloten misschien dat ik daar een stap verder mee kom
  7. Ja ik zal even foto maken heb er wel wat maar die zijn niet egt duidelijk. Ik haal vandaag even de radio eruit en stuur de fotos hier. Ow ja hoe ver is het dan ?
  8. Oke maar bij het aansluiten van de kabel die doorgeknipt waren, kwamen wel schokjes toen ik ze bijelkaar hield. Zouden er misschien zekeringen door gegaan zijn? ik denk zelf haast niet
  9. Ik heb het van iemand overgenomen . Die had hem dus aan constante stroom laten aansluiten zodat die bij geen contact aan kon. Dus na wat prutsen met de kabel heb ik hem aangesloten gekregen, wellicht iets te maken met het probleem.?
  10. Bedankt voor je reactie ik zal het proberen maar ik denk dat ik nog beter kan langs gaan naar een winkel die dat kan en verstand van heeft die kunnen neem ik aan wel beter het probleem opsporen dan mij.
  11. Nee het is geen orginele namelijk een replica versie ervan.
  12. Bedankt voor jullie reacties, Uiteraard heb ik met de geluidsinstellingen zitten proberen het word er niet beter op. de stekker die bij de radio zat was de gele, rode en zwarte kabel door geknipt die heb ik met de zelfde kleuren aan elkaar verbonden want anders deed die het ook niet. Ik denk misschien dat bij het aansluiten een zekeringetje door is ? als die er is. D'r zitten geen dynaudio speakers in gewoon standaard. de rode kabel van de radio die heb ik aan een ander rode kabel verbonden dus weet niet zeker of het de goeie is, Iemand zei tegen mij dat er waarschijnlijk ook kan zijn dat er niet genoeg voltage gaan naar de speakers.?
  13. Dag allen, ik heb een car navigation&entertaiment system gekocht maar na het inzetten van het systeem vind ik het geluid wat minder geworden het is voornamelijk met de bass. het syteem wat ik hiervoor had was de rns300 en daar kwam het bass super goed vanuit de boxen. Weet iemand wat de oorzaak hiervan kan zijn? Groetenn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden