Ga naar inhoud

Tweekah

Members
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Tweekah

Profile Information

  • Plaats
    Apeldoorn

Tweekah's Achievements

0

Community reputatie

  1. Tweekah

    schroefset

    Hoi, Kan een 2e hands schroefset kopen van AP alleen nu zegt de eigenaar dat er twee nieuwe dts schokdempers opzitten omdat er een lek was. Ik kan de set overnemen voor 200 euro. Is dit nog wat of kan ik beter kijken naar helemaal origineel.
  2. Hey, ik heb de zelfde velgen, de naafkapjes die ik heb zijn van plastic. Foto's komen eraan. Edit: De kapjes bij mij zijn van plastic. Hoop dat je er wat aan hebt!
  3. Zo dat zijn dure grappen, maar ja een eerlijke auto handelaar heb ik nog nooit gezien... Keep us posted!
  4. Kleine update, de lichtschakelaar werkt nu ook weer ik heb een andere 12V gezocht en 't werkte weer, blijkbaar bleef er stroom o.i.d op staan.
  5. Hallo, Vandaag m'n zusje en drie vriendinnen naar de sport gebracht, eenmaal thuis kwam ik erachter dat de bekerhouder achterin een "pootje" mist zo noem ik het maar even, nu heb ik geprobeerd hem erweer in te krijgen maar dat ging niet Uiteraard gevraagd of iemand 't gedaan had maar niemand wist ergens vanaf Iemand die weet hoe ik 't pootje erweer in krijg, gaat om de linker van de vier, zoals ik zo kan zien is er niks afgebroken. Alvast bedankt ALWEER, top forum:)
  6. Hey, tijdje in actief geweest, druk met school... Nu ben ik naar Duitsland geweest vandaag om even wat knallers te kopen voor morgen maar 't viel me op dat de auto niet op de 90 graden komt. Hij blijft op het streepje ervoor of zelfs nog lager, zelfs na een rit van 50 - 60KM snelweg en stad. Probleem heeft zich waarschijnlijk al voorgedaan sinds de aankoop, (als het een probleem is) maar het valt me op dat andere auto's wel op die 90graden komen. Ik las hier op het forum dat het de thermostaat zou kunnen wezen? Bovendien, wat voor olie raden jullie mij aan voor een 1.8 20V zonder T. Ik zat zelf te denken aan Castrol GTX 10W40? Alvast een fijneavond en jaarwisseling!
  7. Tweekah

    benzineverbruik

    Bedankt voor de reacties allen, zal de volgende keer dat ik 'm voltank de results posten. Had eerst 18" sloffen eronder, nu de 15" standaard bandjes eronder (heb al eens een velg naar de kloten gereden in de winter door een fijn stoeprandje die ik niet zag door de sneeuw).
  8. Tweekah

    benzineverbruik

    Hey, Even een interesse en vergelijking peiling. Vorige week getankt, tank is nu iets meer als 1/3e weer leeg en heb maar 120km gereden. Mijn vraag hebben jullie dit ook? Ik heb de 1.8 20V zonder turbo Voor een 1.8 vind ik dat die best zuipt, zuiniger als 1 op 12 nooit gehaald? Maar nu met gemixt stad en snelweg verkeer 1 op 8/9 vind ik wel dieptriest haha Groetjes.
  9. Rohan is het inmiddels al gelukt, sorry voor de late reactie is me helemaal voorbij gegaan, zo niet help ik je graag
  10. Oké heb 't setje besteld nu maar hopen dat die het kan vervangen voor me haha
  11. Ga ik maar laten doen dan, de auto heeft overigens net de 92dkm aan getikt...
  12. Goedeavond, Vandaag had ik een discussie met 'n maat van me, hij zegt: de distributieriem moet vervangen worden om de 5 jaar / 90dkm / 120dkm Nu heb ik dus zelf een passat 3B uit '97 en die riem is nog nooit vervangen! Maar in de boekjes bij mij staat: De riem hoeft pas vervangen te worden om de 120dkm, er staan verder helemaal geen aantal jaren bij. Nu weet ik zelf ook dat 17 jaar best lang is, maar is die riem van een passat dan "speciaal" ofzo? Nu ken ik iemand die 't voor me kan vervangen maar welk "merk" riem raden jullie aan? Zelf heb ik deze gevonden: http://www.winparts.nl/motor/distributi ... 17943.html Alvast weer bedankt voor jullie meningen en reacties.
  13. Hey Meester Brein, Een kameraad van me gaat ook kijken naar een Passat 1.8T met niet zoveel kilometers en dealer onderhouden. Staat deze bak nog steeds te koop Inet zoja waar? Niet dat die straks voor niks heen gaat?
  14. Een goedeavond, Vandaag kwam mijn setje binnen van Cargoods om mijn CV aan te sturen op afstand. Dus even rond gebrowsed op het forum en uiteindelijk geinstalleerd, deurpaneel bestuurderskant eruit gehaald, vervolgens de zwarte tape / klitterband eraf gehaald met een standymes, en bam ik snij zo de bruine draad door die boven aan de deur liep. CV daaraan gekoppeld, BLAUW / RODE en ROOD / GROENE draad. Massa en 12V eraan. Ik testen, werkte perfect open / dicht. Nu dacht ik, even een quickfix en een kroonsteentje tussen de geknipte kabel gezet, weer testen gaat die niet meer dicht? Heb ik perongeluk dus de goede draad door geknipt of? Oh ja, de draad voor het knipperlicht kon ik niet in het deurpaneel vinden? Enig idee waar die zit? En iemand toevallig hier die ervaring heeft met de transponder overzetten in een andere sleutel? Heb de oude sleutel los gehad maar zit dat dingetje gelijmt? En zijn die transponders breekbaar embarassed: ? Alvast bedankt voor het lezen.
  15. Bedankt Barry, ik zal er eens naar kijken. Vandaag mijn voorscherm "even" vervangen O.O, als ik wist dat het zo'n werk was haha.. Maar de "nieuwe" van de sloop zit erop!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden