Ga naar inhoud

Ronalddiesel

Members+
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ronalddiesel

 1. Inderdaad ik heb ook mijn airbag laatst nog een keer losgehaald en het was idd de ring in het hart van de airbag die ruimte heeft om te bewegen. Borgtabs die rondom zitten om deze ring op zijn plaats te houden kun je wat aantikken zodat deze weer goed wordt opgesloten. Dus nu weer zonder extra kosten een rammelvrije airbag hopelijk blijft het nu weer ff weg. Zie afbeeldingen voor verduidelijking. De groene cirkel is idd de ring en de rode cirkel is 1 van de tabs die rondom zitten om de ring op te sluiten.
 2. Dat kan in principe iedereen
 3. https://fznparts.nl/?post_type=product&ixwps=1&tags=1&lang=nl&s=Vw+passat+b8+airbag passagier Bijvoorbeeld als je verder googled vind je vast nog meer
 4. Mooi dat het voor je is opgelost, laatste keer dat ik hem los had was dit nog niet afgebroken bij mij
 5. Ik durf idd wel voor 99% zeker te zeggen dat het de airbagmodule zelf is helaas. De enige oplossing is de airbag vervangen en dan is de vraag of je daar +/-200euro voor over hebt of dat je leert leven met het rammeltje.
 6. ff snel rondgekeken en dat zit al snel rond de 200euro
 7. Klinkt idd wel als precies hetzelfde. Ben er alleen wel bang voor dat we hier in NL zelf voor de kosten opdraaien.😒
 8. Ik heb nog niet gekeken wat het exacte toerental is, ik zal het eens checken als ik het weer hoor.
 9. Zelf ook nog een keer de airbag eruit gehaald en ook elektrisch losgehaald zodat ik er een beetje mee kon rammelen maar niks bijzonders gevonden helaas. Ik had de batterij ook losgekoppeld en dat geeft nog best wel wat foutmeldingen kwam ik achter die niet allemaal 1,2,3 te clearen zijn. Gelukkig heb ik gewacht totdat ik de vcds interface binnen had, zodat ik de boel weer kon goed zetten. Maar uiteindelijk weer een clean dash zonder meldingen en helaas nog steeds af en toe een rammeltje in het stuur bij lage toeren. Wel gelijk een paar kleine aanpassingen kunnen doen met vcds😁
 10. Ronalddiesel

  Qi charger/Usb-C

  Weet iemand of het mogelijk is om de qi charge pad met usb-c aansluiting ervoor in te bouwen ipv de originele qi charger met usb aan de rechter zijde en zoja moet je dan nog iets inregelen.
 11. Vervelend dat er nu ook nog wat andere dingetjes naar voren komen hopelijk kunnen ze alles voor je fixen bij de garage en ik hoor het natuurlijk graag als er iets bekend is over het rammeltje.
 12. Nee nog niet ik heb de airbag er nog niet voor de 2e keer uit gehad en dan elektrisch losgehaald. Jij al wat uitgesloten of gevonden?
 13. Misschien toch nog een keer loshalen en dan ook elektrisch. Dan zal ik de min van de accu ook ff los moeten gooien.
 14. ik heb de airbag los gehad(alleen mechanisch), maar kon niks vinden wat een rammeltje zou veroorzaken. Dus helaas. Ik denk dat het iets is tussen de airbag en de cover waar je tegen aan kijkt op je stuur. Maar ik neem aan dat dit niet uit elkaar kan of heb ik het hier mis?
 15. hierop inhakent. Kun je de airbag gewoon loshalen of moet je een accupool loshalen of iets dergelijks. Volgens mij heb ik namelijk precies hetzelfde😅
 16. Ronalddiesel

  Performance monitor

  Heeft iemand enig idee of het mogelijk is dat de indicaties van de performance monitor softwarematig zijn te wijzigen zodat de kw en druk en dergelijke verder door kunnen lopen. Nu loopt de digitale indicator naald bijvoorbeeld naar 140kw en staat dan stijf in de hoek omdat de auto meer vermogen heeft. Ik kon er niks over vinden maar misschien dat iemand hier er iets over weet.
 17. Deze passen volgens mij rechtstreeks zonder aanpassing http://www.aliexpress.com/item/NEW-arri ... 01603.html
 18. Ik had die site gezien ja maar weet alleen niet of het werkt met de canbus en hoe ik het dan moet aansluiten om drl en knipper te laten werken.
 19. Goede dag allemaal, Ik ben nieuw op dit Forum Ik ben Ronald en in het bezit van een mooie passat 3c.(anders was ik hier natuurlijk niet) Ik lees vaak hier op het forum en kom van alles aan handige dingen tegen. Nu vraag ik me iets af. Ik kwam DRL tegen die in combinatie zouden moeten werken met de knipperlichten. http://www.ebay.co.uk/itm/LED-DRL-Dayti ... 19cf3605cf Heeft iemand hier ervaring mee of dit past of een andere lampenunit maar wel hetzelfde idee. Ik vind het er wel gaaf uit zien dat deze op de orginele plek zitten dus geen onnodige mods. Zouden deze plug en play werken of gaat dat hem niet worden. Vol verwachting wacht ik jullie reacties af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden