Ga naar inhoud

Familyman

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Familyman

Profile Information

  • Plaats
    Noordoostpolder

Familyman's Achievements

0

Community reputatie

  1. Veer is van de hoogteverstelling en "ontlast" de kracht die je gebruikt om de stoel hoger te zetten terwijl je erop zit. De reden dat je geen verschil merkt is misschien dat ie al een tijd los zat en er nu onderweg is gevallen. De veer is zelf met veel gepriegel met een flinke schroevendraaier weer terug te plaatsen. Zet de stoel dan wel op ze hoogste stand.
  2. Ik zal schuurpapier proberen, begin liever niet te snijden in de stoelen
  3. Heeft iemand een goede tip voor het verwijderen van de rafels en het weer strak maken van de zitvlakken van onze 3bg highline? Dit gaat om de ruwe suède achtige delen. Op de zitvlakken en rugleuning hangen wat losse ruwe rafels aan, dit is zegmaar losgesleten. Ik zou ze graag herstellen zodat het weer subtiel ruw leer wordt zoals het origineel hoort te zijn. Helaas nu nog geen foto
  4. Same here, vrij vervelend, heb er nog niet oplossingsgericht naar gekeken, zal dat binnenkort eens doen
  5. Ik heb trouwens de stoel uit de rails gehaald en gekanteld in de auto zodat de airbagstekker kon blijven zitten. Dit ter voorkoming van eventuele storingen in de computer.
  6. Iets meer dan een jaar later... Maar vandaag heb ik een goede 2dehands verstelmechanisme geplaatst. Ik kan het gebrek in de originele verstelling niet ontdekken anders dat hij maar 1 kant op wil draaien, en af en toe 2 slagen naar beneden. Verder zag hij er precies het zelfde uit. Stoelverstelling opgelost. Alleen indekte ik nu natte plekken onder de bijrijdersstoel, zo blijf je bezig
  7. Ik heb vandaag even goed gekeken maar kan helemaal niks afwijkende zien, nu had ik nog niet zo zin om 2 stoelen eruit te sleutelen om ze uitgebreid te vergelijken.
  8. Oké bedankt ik ga dit weekeind kijken, zal me bevindingen posten
  9. Waarom wil de bestuurdersstoel in mijn Passat maar 4 klikken hoger/lager verstellen terwijl de bijrijderstoel wel 12 klikken versteld kan worden. Naar mijn gevoel wil de bestuurdersstoel maar 4klikken naar beneden vanaf de hoogste stand. Er ligt niks onder de stoel en heb de draaiende delen al gecontroleerd op knikkers en ander kinderspeelgoed die de verstelling kunnen belemmeren. Ook gaat de laatste klik naar beneden erg stroef. Daar heb ik wd40 opgespoten zonder merkbaar verschil. Het gaat om de voorstoel in een highline met leer en stoelverwarming, sportstoel?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden