Ga naar inhoud

hoffie

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hoffie

  1. Sorry voor de erg late reactie, het heeft een weekje geduurd omdat het betreffende regelapparaat nergens te krijgen was. Zelfs wolfsburg had hem niet op voorraad. Jos heeft er alles aan gedaan om Zsm de auto aan de praat te krijgen, en het resultaat mag er absoluut zijn. Heb hem nog niet op een testbaan gehad, maar hij schatte hem zelf rond 210 a 215 pk. En wat betreft de leenauto: die was 's ochtends terug gekomen en had hij zelf nog niet gecontroleerd. Hij schrok behoorlijk toen ik hem vertelde over de staat van de auto. (Ruitenwissers). Al met al prima opgelost Door jos, en ben later nog bij hem geweest voor onderhoud, en zal waarschijnlijk vaker bij hem komen. Al met al ben ik zeer tevreden over zijn werk. En de koffie smaakt prima
  2. nou, heb hem zaterdag bij jos gebracht.er ging alleen iets mis met het regelapparaat. die communiceerde niet meer met de auto toen hij hem terug wilde plaatsen. staat dus nu nog bij hem en hoop dat hij morgen weer klaar is. wat mij wel verbaasde is dat hij niets gevraagd heeft mbt mijn wensen, iets wat ik eigenlijk wel verwacht had bij een maatchip. maar goed, ik heb vertrouwen in zijn werk vanwege de goede naam. wat ik hem wel erg kwalijk neem is dat hij mij naar huis laat rijden met 2 kids in een leenauto waar verdorie geeneens ruitenwissers op zitten! een oude polo uit 96 die je echt met geen auto meer noemen mag. gelukkig bleef het droog op de terugweg, wij kwamen er namelijk pas op de snelweg achter. dit verwacht je toch niet van een garage nb. , en had heel anders kunnen aflopen. hoop dus dat de kwaliteit van zijn werk aanzienlijk beter is dan de kwaliteit van zijn leenauto. wordt vervolgd...
  3. thanks voor de tip marko, zit namelijk met hetzelfde probleem.op deze manier wordt het een makkie!
  4. ik ben door jullie helemaal overtuigd. het wordt dus jos! heb hem een mailtje gestuurd, waarin ik heb verteld dat ongeveer 90% hem aanbeveelt,en dat ik dus graag een offerte zou willen. keurig binnen een dag antwoord, met dank naar jullie voor de complimenten en een zeer redelijk voorstel. dat wordt dus ff een paar zaterdagjes beunen en op naar dieverbrug.
  5. kan ook nog zijn dat wanneer je de setup toets ingedrukt houdt, je de versie te zien krijgt.
  6. is inmiddels gedaan! thanks to sipko!!
  7. en hoef ik na de tijd niets te coderen?
  8. hallo wie van de vag-com mannen kan mij helpen met het upgraden van mijn rns 510? uiteraard tegen vergoeding. ik heb een b-versie met sw 1120. tot hoever is deze te ipgraden zonder dat ie traag of vast gaat lopen? en welke functies komen er dan bij? ecc weergave, voice control etc? en wie kan mij helpen aan up to date nav.kaarten? gr peter het liefst omgeving friesland
  9. ok super! ik zie dat er al een aantal functies bij zitten die ik al heb, maar er zijn ook nog een paar die ik wel geactiveerd wil hebben. thanks!
  10. idd nu je het zegt, ik heb ook wel eens goede verhalen over hartog gehoord. in ieder geval bedankt voor alle tips en tuners, ga me hier aankomende week even goed in verdiepen. zoals hierboven al vermeldt: tunen doe je maar 1x, dus dat moet wel goed!
  11. hallo ik heb een passat 3c comfort line, en wil binnenkort graag eens naar iemand die de functies kan uitbreiden. bijv. bochtverlichting, maar als ik er toch ben, wil ik wel graag alle nuttige functies laten activeren. zodat ik later niet denk: kon dat ook nog? hebben jullie nog aanraders? hoor het graag!ooh en een goed adres in de buurt van sneek zou ik ook erg op prijs stellen.
  12. Vandaar dat ik ook ff vraag naar juklie ervaringen. toch geven die jongens 3 jaar garantie op hun werk, en zijn de ervaringen die ik op internet lees praktisch allemaal goed. was dus erg benieuwd of er hier ook mensen zijn die ervaring hebben met deze tuner. in elk geval bedankt, maar als ik het goed begrijp doet vvt dus niet alleen maar diesels? dan is dat voor mij zeker een optie, aangezien hij op een half uurtje rijden zit, en dus erg goed bekend staat.
  13. ja klopt, mooi dichtbij! maar op hun site hebben ze het alleen maar over diesels tunen. nergens kan ik iets over benzine auto's vinden:-(
  14. haha, die paar extra km zal echt niet het probleem zijn, maar ik bedoel meer dat er in noord Nederland toch vast wel 1 goede tuner moet zijn toch?
  15. hoffie

    tuning advies, ervaringen?

    hallo ik ben van plan om mijn passat 1.8 tfsi te laten tunen. kwam na veel googlen terecht op scholtmeijer tuningte westerbork. cijfers lijken goed en de prijs van 250 is ook niet verkeerd. heeft iemand ervaring met dit bedrijf? of heeft iemand betere adressen? ik woon in friesland dus aub geen adressen uit brabant oid.
  16. Hallo, ik ben peter, nieuw op dit forum, en heb onlangs een passat gekocht uit 2009. Met rns 510 en touch adapter. Bij mij is de voice knop ook gewoon een mute knop.zou dit graag veranderen willen, maar heb geen apparatuur daarvoor.is er misschien iemand uit friesland hier aktief die mij daarbij zou kunnen helpen? voor mij is het namelijk abacadabra en wil niet dingen verprutsen. het zou helemaal mooi zijn als diegene dat ook kan regelen met voice control voor de rns. Ik heb nog niet gekeken naar de bt module die er in zit, maar die werkt volgens mij niet icm de rns 510.althans ik krijg geen gegevens op het systeem maar alleen op de module. Tevens ben ik op zoek naar een update voor het systeem(navigatie) Mocht u zich geroepen voelen om mij hiermee te helpen hoor ik het graag! Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden