Ga naar inhoud

johnskie

Members
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over johnskie

Profile Information

  • Plaats
    roden

johnskie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Tuurlijk resultaat wordt gepost !! Rij nu 3 weken naar volle tevredenheid in de passat . Vond hem wel behoorlijk trekken , contact gehad met de vorige eigenaar blijkt dat ie reeds gechipt is !! Nou dat is goed nieuws natuurlijk !!
  2. Had ook al even gekeken op marktplaats een nieuwe lamp kost 59 euro , denk dat ik dat ga doen .
  3. Heb de tandpasta methode getest , was geen succes !! De lamp is waarschijnlijk lek zit ook vocht binnenin de lamp !! Ga gewoon een nieuwe lamp kopen !!
  4. Wel 1 met een whitener nemen he en extra bescherming tegen gaatjes hahaha heb net boodschapjes gedaan en natuurlijk whitener gekocht zal het volgende week eens even proberen [ zal een fotoverslag maken ]
  5. Kan ook met tandpasta zie ik op youtube het proberen waard !!
  6. johnskie

    Doffe achterlamp

    Een van mijn achterlampen is een beetje dof dea ndere is mooi glashelder . Is er ook een maniertje om dat doffe weg te krijgen , poetsen of iets dergelijks ? Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben ??
  7. Dieverbrug is ook nog bij mij in de buurt . Ga binnenkort maar eens even contact opnemen !
  8. Kijk dat zijn berichten , heb ik nog even te gaan !!! Een mens heeft snel de neiging de negatieve berichten naar voren te halen maar ik ga van de positieve berichten uit !! Trouwens Roby44 die 180 pk chiptuning van jou lijkt me ook wel wat , wat voor koppel hoort daar bij ??
  9. Vandaag opgehaald , rijdt super . Zal morgen even wat mooie foto"s maken en hem voorstellen in het daarvoor bestemde topic .
  10. Bedankt mannen voor de leuke reacties en ik ga van het beste uit met de bak !! Als het lukt morgen al ophalen ......
  11. Deal gesloten met de verkoper en de Passat gekocht . Vrijdag ophalen ben er erg blij mee !! Dit is hem zolang de advertentie er nog op staat en als ik hem thuis heb zal ik hem even netjes voorstellen . link marktplaats http://link.marktplaats.nl/771955973
  12. Vanavond weer een auto bekeken uit 2003 met 226.000 km . 130 pk , 6 bak . Mooie kleur grijs , mooi interieur . beetje roest bij de dakrail en de dakrails zelf ook aangetast . Verder erg mooie auto die ook erg goed reed . Nieuwe distributie en nieuwe APK FKR versnellingsbak schrik schrik ..............maar maakte geen rare geluiden of bij geluiden en schakelde gewoon goed . Denk dat ik deze ga kopen , er zijn ook FKR bakken die niet kapot gaan !! Wat zeggen jullie ervan .............???
  13. Ga morgen weer eentje bekijken is uit 2005 met 130 pk 6 versnelling [ moet de goede bak zijn ] . Ben weer erg benieuwd , hou jullie op de hoogte !!
  14. Gisteren weer een auto bekeken , gelukkig dicht bij huis. Aangekomen verroeste dakrails , roest op beide voorspatborden , deur van de auto open overal schimmel en alles zeiknat . Weer een ervaring rijker ...............gaat hem niet worden !!
  15. Bedankt Nard voor het aanbod is wellicht een optie , maar vooralsnog ga ik het dichterbij zoeken . En inderdaad ik zoek een automaat , maar een hand 5 is ook een optie !!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden