Ga naar inhoud

rich passat

Members
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rich passat

Profile Information

  • Plaats
    zaandam

rich passat's Achievements

0

Community reputatie

  1. het gaat trouwens om de type rcd 500 chrome die er nu in zit .
  2. hoi leden ik wil een radio- navigatie composition discover media uit een t6 van me zoon in mijn passie plaatsen maar de stekkers zijn anders ,en wat zal ik allemaal moeten aanpassen . er zit nu een rcd300 in.
  3. Vdub klopt ,dat de passat weg is , maar er zijn nog meer mooie vw's daar. en uit vorige reacties is het wel een goed en betrouwbaar adres voor gebruikte auto's.
  4. Beste leden, Ik ben van plan om een andere passat te kopen en mijn passat in te ruilen. nu heb ik er een gezien ,maar ik weet niet wat voor bedrijf dit is. is er iemand die ervaring heeft met dit bedrijf ? graag zie ik jullie reactie's http://ww3.autoscout24.nl/classified/282796082?asrc=st|as Groet, Richard
  5. misschien is er iemand die mij verder kan helpen. Mijn clima kachel was van de zomer stuk na veel zoeken bij de dealer bleek dat me voedingsdraad de plus een kabelbreuk had en er kwam maar 7 volt binnen bij de kachel . Dus hebben ze onder het stuur ergens anders een voeding weg gehaald en aan de clima kachel aangesloten dus probleem opgelost. Nu afgelopen maandag was me ramen bevroren en dacht ik zet me standkachel ( fabrieks af ) even aan met me afstands bediening , maar hij deed het niet , ook later in de auto handmatig dus ook niet . in het menu mfi of mfd ( rood scherm ) kom ik ook de standkachel niet meer tegen ,dus ben ik naar de dealer geweest en die zeggen na het uitlezen dat het in de bekabeling zit de plus of de min en dat moeten ze gaan opzoeken dus word een dure reparatie zijden ze ,maar ik weet zeker dat het na het kachel probleem is gebeurt , en ik zelf heb het idee heb dat de standkachel geen voeding krijgt . nu ben ik zelf niet zo technisch ,maar heeft iemand een idee of oplossing of hulp ? ik hoor graag van jullie . het gaat om een passat 3c uit 2007
  6. wulfke bedankt voor je bericht maar kan ik die motor zo vervangen voor een andere ,is dat simpel zelf te doen ? en moet de motor ook aangemeld worden.
  7. Hoi Het climate bedieningspaneel werkt nu nog wel maar er komt nu ook geen lucht meer uit de kachel. Iemand toch nog een idee wat het zou kunnen zijn ?
  8. hoi allemaal Ik heb sinds net een probleem met me kachel climatronic passat 3c uit 2007. het probleem is dat als ik de kachel aanzet dat de kachel heel zacht onregelmatig blaast ook als ik de kachel hoog zet. dus hij geeft steeds van die puffjes. heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn ? ik heb wel de dealer gebeld en die zij van dat hij uitgelezen moet worden. of is er iemand in de buurt van Zaandam die mij kan helpen met uitlezen. ik hoor graag van jullie wat het zou kunnen zijn en of iemand in de buurt kan uitlezen.
  9. als het idd een kabel is dan zal het wel mee vallen hoop ik ,maar alvast bedankt voor de tips we gaan er naar kijken.
  10. Hoi leden ik zit met het volgende probleem , misschien heeft iemand dit wel eens mee gemaakt. ik sta stil voor een stoplicht wil ik daar wegrijden en schakel iets te snel van de eerste versnelling naar de tweede maar daar wil hij niet meer in ,en de vierde ook niet ,wat alleen lukt is de eerste derde en achteruit . moet ik nu met het ergste rekening houden of kan het mee vallen. ik hoor graag van jullie wat het zou kunnen zijn. Groet Richard
  11. verleden week bij de dealer laten maken voor 250 eurie , probleem is weer opgelost.
  12. Hoi PEKI65 alvast bedankt voor de tip ,maar het is toch wel een stuk rijden voor mij. zijn er nog leden die wat weten in Noord Holland of omgeving ?
  13. Hoi ik ben volgens mij nu ook aan de beurt ,contact aan eerst geel en dan rood lampje van het stuurlampje. Dan heb ik drie x gehad na het starten dat de motor weer uitging , nu kan ik m nog steeds starten maar hoelang gaat het nog goed. is er iemand die zou kunnen en willen in de buurt van Zaandam die de passat kan uitlezen voor mij? Graag zou ik van jullie willen weten waar ik het beste naar toe kan gaan , ook ivm met de koste. alvast bedankt richard
  14. schippersss nog bedankt voor je reactie , de velgen met banden zitten er inmiddels eronder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden