Ga naar inhoud

Wally

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Wally

  • Verjaardag 29-12-1968

Profile Information

  • Plaats
    arnhem

Wally's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb een vraag over het navilock. Past een navilock van een Skoda ook in een VW? Ik kan er nml 1 kopen van een Octavia. Gr Edwin.
  2. Nou, dat los halen doe je niet voor je lol. Maar hij is er uit
  3. Ik heb een setje leds gekocht voor mijn kenteken op eBay voor 2€ werkt perfect op mijn 3c. Geen foutmelding.
  4. Bedankt voor je bericht. ik heb hem vanmiddag al bericht van mijn perikelen. Hij kan niets voor me doen helaas. Morgen haal ik de boel los, heb de sloten al op eBay zien staan. Met dit bestel nr. 3c1837016a Gr Edwin.
  5. Mmmm...ben zeker de eerste. Moet ik nog ergens op letten als ik het paneel los haal?
  6. Hallo, Ik heb een probleem met het rechter portier van mijn 2007 Passat, hij wil niet op slot. De electro motor hoor ik wel, meer de deur gaat gewoon open als ik aan de deurhendel trek. En als ik het slot met de vingers dicht druk en daarna aan de deurklink trek schiet hij niet open, maar moet ik hem met mijn vingers naar voren halen, Aan de linkerkant zie je de haak van de deurvergrendeling open klikken, Het is aan de rechterkant net alsof er iets los zit inwendig waardoor de vergrendeling niet werkt. Veer? stangetje? Slot kapot? Iemand bekend met dit probleem? Gr. Edwin
  7. Idd, zo'n kastje zit er op aangesloten. Er brand wel een lampje in de canbus module als de radio aan is. Maar daar houd het ook op. Het zou natuurlijk ook de module kunnen zijn. Heb jij een naam voor me die ik een pm kan sturen? Al vast bedankt.
  8. Hij gaat ook niet aan met het contact zoals mijn 300rns. Hoe doe je dat inleren? Een reset heb ik al gedaan. Alleen het gekke is, toen hem gisteren in de achteruit zetten, de radio de muziek uitzetten en op het scherm verschenen 2 tulp pluggen met het bericht dat de achteruit camera niet was aangesloten. Ik heb geen camera gemonteerd achter. Maar daar reageerde de radio wel op. Dus er is wel een soort communicatie tussen de radio en de auto.
  9. Zou kunnen, kan daar niets over vinden.
  10. Hallo, Mijn naam is Edwin, woon in Arnhem en ik volg dit forum al een tijd, en heb nu zelf een vraag. Mijn vraag gaat over mijn sinds kort aangeschafte 2din radio die ik gekocht heb op eBay en in mijn 2007 Passat heb ingebouwd. Prima radio moet ik zeggen voor dat geld. Mooi geluid, prima interface. Maar nu het probleem, hij reageert niet op mijn stuurwiel. Je krijgt er een canbus module bij en in de radio zelf kun je de toetsen toewijzen aan het stuur. Maar dat wil dus niet, ben al gaan rondstruinen op Google, maar daar werkt het stuurwiel gewoon bij iedereen. Dus mijn vraag is; heeft iemand ervaring met dit probleem? Moet ik stekkers omdraaien m.b.t. de canbus? Alvast bedankt Gr. Edwin.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden