Ga naar inhoud

HenkieSpankie

Members+
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over HenkieSpankie

  • Verjaardag 14-02-1981

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Siddeburen
  • Naam
    Henk

Overige

  • Auto
    Passat B8 GTE

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

HenkieSpankie's Achievements

1

Community reputatie

  1. HenkieSpankie

    Laadstatus GTE

    Ik krijg helaas het SOC menu niet
  2. Ik zit al even te speuren op het forum maar kan het niet vinden dus vandaar de vragen: Ik heb LED (niet dynamisch) verlichting maar vraag me af of de binnenste lampen ook als dimlicht kunnen fungeren? Zo ja is dit te coderen met VCDS? En kan het dagrijverlichting fungeren als bochtverlichting ipv dat het aanstaat met dimlicht?
  3. Ik heb dit ook en hij zoemt alleen als de airco de bereikte temperatuur heeft gehaald.. Draai voor de grap de temperatuur eens flink omhoog als jet het geluid hoort. Als het goed is is het dan even over.
  4. HenkieSpankie

    P0234

    Sorry ik begreep dat ff niet. Alles is bij Jos gebeurd!
  5. HenkieSpankie

    P0234

    Dat wordt uiteraard gewaardeerd fappie! Wanneer ben je eens in de buurt? Je krijgt nog een drenths biertje
  6. HenkieSpankie

    P0234

    Ik weet niet of de nieuwe turbo ook een nieuwe N75 had of dat hij de net vervangen N75 van de oude turbo over heeft gezet. Gister ging het motorlampje ook branden maar kon geen andere foutcode vinden. Met welke blokken kan ik dit uitlezen/testen? Het gekke is ook nog dat als hij in noodloop springt, en ik gas terug neem, hij weer uit de noodloop gaat. Tijdens het vervangen van de turbo zijn zowel de motor als de dsg getuned. Tijdens de testrit is niks gebeurd. @ bedoel je de slangen die aan de N75 vast zitten?
  7. HenkieSpankie

    P0234

    Op een dag ging mijn 1.4 TSI IN noodloop bij het flink op zn staart trappen met deze melding: overboost presure. Ik ben er mee naar JB in Dieverbrug geweest en we hebben de N75 vervangen. Helaas zonder succes. Nu is de turbo vervangen en nu gaat hij vaker in noodloop bij constant gas rond de 140-150 km/h. Ik zal m er morgen over op bellen maar was benieuwd of ik hier wat informatie mee kon in winnen. Wie heeft er een idee wat het zou kunnen zijn?
  8. Daar moet ik je gelijk in geven @@bm-er
  9. Wat mij betreft mag je best de naam van de garage (kwik-fit?) vermelden hoor. Dan weten we waar we niet naar toe moeten of waar we op moet letten bij zo'n garage..
  10. Dat is inderdaad wel makkelijk: Assen Maar volgens mij staat dat ook onder mijn naam toch?
  11. Nu weet ik dat 1 en ander aan te passen/toe te voegen is met behulp van deze programma's. Ik vraag me af wie kan of wil helpen met het volgende: - Slijtage koppelingsplaten uitlezen (staat nu op 148.000 km en geen idee of die al eens vervangen zijn) - Algemene fouten/storingen uitlezen - RNS-510 vrijgeven (kan niet in dat 'geheime' menu komen) en evt updaten - Bochten verlichting/ richting verlichting (indien mogelijk) - Mistlampen als dagrijverlichtng (indien mogelijk) - Misschien nog andere leuke dingen wat je aan kan raden. Verder zit er telefoonvoorbereiding in met een houder. Ik kan niet koppelen via bluetooth. Misschien dat daar nog wat aan te doen valt. Als iemand er deze week savonds of overdag wel zin in hebt hoor ik het graag. Vermeld aub wel wat het ongeveer gaat kosten (via PB) aangezien ik net met mn ribben heb moeten betalen haha Alvast bedankt!
  12. Bedankt voor je reactie.. Waar wonen deze mannen precies?
  13. Wie wil en kan dit bij mijn 3bg realiseren? Het liefst in de buurt van Assen. (maar wil ook wel een stukje rijden) Op de kaart kan ik niet bij iedereen uitvinden wie wat wel en niet kan. Alvast bedankt. Gr Henk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden