Ga naar inhoud

Underground75

Full Members
  • Aantal items

    153
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Underground75

  1. Vanochtend eindelijk tijd gehad om naar de airco ventilator te kijken. Oude fan draaide niet bij airco aan. Nieuwe eerst getest en deze draaide wel. Fan is vervangen en de kabel loopt bovenlangs vastgezet met tiewraps. Auto gelijk een kleine beurt gegeven. Kilometerstand is nu 346.400km. Heren bedankt voor de hulp!
  2. Mijn probleem is net name bij temperaturen boven de 25 graden en bij stilstaan, zodra je weer begint met rijden is het over en koelt de airco weer. Daar onder gaan last van het "beslaan" van de ruiten. Beslaan van vocht is echt anders
  3. Vloer is droog. Het beslaan verdwijnt vrijwel gelijk als je weer rijd.
  4. Omdat bij warm weer de ruiten beslaan bij stationair draaien (bv in de file) ben ik op met behulp van het forum op zoek gegaan naar de oorzaak. Ik ben er achter gekomen dat mijn aircoventilator niet draait. De oranje zekering onder het dashboard is in takt. Ik heb een nieuwe ventilator gekocht en wilde deze vanochtend vervangen. Vol goede moed eraan begonnen, aircoventilator los gekregen en geprobeerd de bekabeling te volgen. Onder de rechterkoplamp loopt de kabel naar voor en daarna kon ik hem niet meer vervolgen. Graag jullie hulp over hoe ik die fan nu moet vervangen en waar de stekker zit. Moet ik de voorbumper demonteren of kan het ook makkelijker?
  5. Als ik het goed begrepen heb wordt Android Auto ook standaard (samen met Apple Carplay) dus de Android gebruikers hoeven geen iPhone aan te schaffen.
  6. http://m.ebay.de/itm/Adhaesionsfolie-Haftfolie-Traegerfolie-fuer-gruene-Feinstaubplakette-Umweltplakette-/251854153734?nav=SEARCH Ik zeg statische sticker. Ik gebruik dit al 5 jaar zonder problemen. Erop voor de vakantie en eraf als ik weer thuis ben. Deze is nog op maat ook.
  7. Ik heb vorig jaar mijn winterbanden laten trimmen. De banden hadden nog ruim profiel (7mm). Na het plaatsen van mijn winterbanden had ik veel last van rolgeluid. Alsof er een helikopter op je dak staat. Volgens de garage kan dit bij alke merken voorkomen. In mij geval Semperit winterbanden. Auto was net APK gekeurd met de zomerbanden er nog onder. Twee van de winterbanden waren gecupt. Deze zijn getrimd en de auto is opnieuw uitgelijnd. Het rechter voorwiel wijkte iets af bleek achteraf. Ik heb dit in Tiel laten doen bij de plaatselijke bandencentrum. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de 20 euro per band dubbel en dwars waard. Er is slechts een filmlaag af getrimd. Profile heeft in Goes, Zierikzee, Tilburg een Tyrecenter zitten die banden trimmen volgens http://www.profiletyrecenter.nl/banden-trimmen
  8. Je er hebt daar een andere beugel voor nodig Aart. 8d1 803 123d http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=268040
  9. Gisteravond twee nieuwe spiegelglazen besteld. Geen OEM maar aftermarket, ik kijk wel hoelang ze het volhouden. Besloten om de Jee led mod te doen op de spiegels in ieder geval totdat ik een andere nette oplossing van in- en uitschakelen heb gevonden.
  10. Is de spiegel verwarming bij een 3BG geschakeld via de achterruitverwarming of niet?
  11. Toen ik in januari dit jaar mijn 3BG kocht vond ik dat het lang duurde voordat de spiegelverwarming zijn werk deed. Ik was dit eigenlijk al weer een beetje vergeten tot van de week. ik merkte dat het minimaal 15min duurde voordat de spiegels schoon waren. Mijn eerste gedachte was de zekering zit er niet in. Na het plaatsen van een zekering werkt de spiegelverwarming nog steeds niet, en merkte ik op dat de zekering vrij los zat. Vandaag eens goed gekeken en zag het volgende: Zekering 9 zou van de spiegelverwarming moeten zijn en zekering 3 van de koplampsproeiers (deze had ik er zelf al eens ingestopt en ook deze zit vrij los) Foto gemaakt en dan zie ik dit: Zekering 8 eruit gehaald (van de Nokia carkit???) Blijkt dat de zekering van de spiegelverwarming geen pinnen heeft Zekering koplampsproeiers eruitgehaald, foto gemaakt: En ook hier geen pinnen. Ik begrijp er niets meer van, koplampsproeiers werken wel, zekering/bedrading in zekeringkast niet aanwezig, spiegelverwarming zit er op (te zien aan de schakelaar van de spiegelverstelling) maar werkt niet, zekering/bedrading in zekeringkast niet aanwezig. iemand een idee wat ik hier over het hoofd zie? Auto is een Passat 3BG Variant 1.9TDI 4Motion uit november 2004
  12. Eigenlijk wel vreemd dat dat in de handleiding staat want een Golf 6 heeft de bediening van de cruise control toch gewoon via de hendel en niet via het stuurwiel?
  13. Je hebt niet speciaal een OEM navi nodig, iedere universele radio waar een stuurwielbedieningadapter voor is (Pioneer, Alpine, Kenwood, etc) zou moeten werken.
  14. Er voor zorgen dat de alle toetsen en de verlichting werkt. Wordt geleverd met adapter, kabelboom en gedetailleerde handleiding.
  15. Overal is een oplossing voor: GOLF 6 / T5 GP MULTI FUNKTIONS LENKRAD ADAPTER
  16. OK dank je. Stoel zit inmiddels weer in de Passat. Kappen terugplaatsen was eigenlijk het lastigst maar het is uiteindelijk na veel geduld gelukt. Die pen ligt nu hier in de la. Ik wil nog een keer de voorstoelen demonteren on het tapijt goed te reinigen, ik zal dan eens bij de bijrijderskant kijken waar die precies zit.
  17. Bij het vervangen van zitting van de bestuurders stoel viel dit uit het frame. Ik kan niet herleiden waar het vandaan komt. Iemand een idee wat dit is?
  18. Dat wil ik ook. Ik bedoelde dat ALS ik een navigatie MET scherm wilde ik voor de Roadasaurus II zou gaan. Maar ik wil GEEN scherm dus vandaar mijn vraag over de MCD units
  19. Ik heb geen ervaring met dit merk maar het lijkt mij qua opties en prijs geen verkeerde koop. Is natuurlijk altijd een gok. Er zijn wel verschillende versies, ik zou in ieder geval een unit nemen met 1GB intern geheugen.
  20. Dat weet ik maar die kost meer dan ik ervoor wil uitgeven . Als ik wel een 2din met lcd zou willen dan zou het een Roadasaurus II worden. 7" touchscreen, Android 4
  21. Staan er een paar op ebay voor nog geen €200. MFD-G is idd OEM maar prijzig. Heb wel twee nieuwe A-versies gevonden voor €349 maar dat is weer net niks.
  22. Omdat ik geen scherm in mijn auto wil hebben. Ik wil een OEM look waarbij het systeem aansluit in het dashboard, navigatie zal ik niet gaan gebruiken omdat ik iGo Primo gebruik op mijn telefoon. De keuze was tussen een RCD200 of een MCD waarbij de MCD de voorkeur heeft vanwege het grotere scherm en de weergaven in een Full FIS. MFD-G is mooi maar ook gelijk prijzig en dan praten we over een tweedehands. Achter de radio zal een geluidssysteem komen voor de sound en een DAB+ adapter. Bedoeling is om de uitnodiging-tot-jatten zo laag mogelijk te houden
  23. Ik wil mijn huidige radio (Pioneer 1din) vervangen voor een 2din OEM radio. Na lang nadenken is de keuze gevallen op de MCD navigatie. Nu heb ik een paar nieuwe MCD systemen gezien met verschillende onderdeelnummers. Allen hebben TCM. Wie weet wat het verschil is tussen onderstaande versies? VW Navigation MCD 1J0 035 191 A VW Navigation Blaupunkt MCD 6N0 035 191 D VW Navigation Blaupunkt MCD 6N0 035 191 X VW Navigation Blaupunkt MCD 7M3 035 191 B Weet iemand wat het verschil is tussen deze versies?
  24. Mooi interieur! Zwart is zoveel mooier en chiquer dan antraciet vind ik. Staat bij mij ook nog hoog op mijn verlanglijstje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden