Ga naar inhoud

alro1985

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over alro1985

Profile Information

  • Plaats
    Blokzijl

alro1985's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nadat ik deze had vervangen (scheur in), heb ik vandaag nog een drukslang vervangen. Daarvan was inderdaad het nokje versleten. Dit was de 834L (op het eind). Nadat ik deze gemonteerd had leek alles goed. Maar merk nu dat af en toe mijn Turbodruk wegvalt.. zal dit ook een simpel slangetje zijn? of is anders wat ik kan controleren, hiervoor had ik dit namelijk niet.
  2. Ik denk het wel ja, ik denk dat ik ook wel weet hoe dat gekomen is... 1. inlog via FaceBook 2. eigen account.. Excuus.
  3. Klopt, deze heb ik vervangen. Alleen dan door een Zwarte die ik bij de Dealer had gekocht voor € 115,00 euro's.. Daarbij nog een extra borgklem besteld voor links onder aan de intercooler. De buis zat iets los, de 1J0 145 769G is geleverd maar betwijfel als dit wel de goede is. Dit gezien er gister de buis weer een stukje uit de incooler stak. Weten jullie welk onderdeelnummer ik moet bestellen voor of is dit wel de juiste borgklem? Als dit wel de juiste is dan ben ik bang dat het nokje van de Drukslang versleten is. Dan zou ik de Drukslang moeten vervangen. Weten jullie dit onderdeelnummer? Op het internet heb ik de onderstaande nummers gevonden: 1K0145834L 1K0145834G Welke zal ik moeten hebben?
  4. Betreft hier een nieuwe, oude deed na het vullen het ook ineens niet meer(naar paar dagen). Zal dan de oude compressor toch niet defect zijn?
  5. alro1985

    Airco compresor stuk?

    Ik heb onlangs een nieuwe airco compressor laten plaatsen, incl. Droger, en ventiel. Dit gezien de airco niet functioneerde (daarvoor al wel even op druk gebracht) ook leek het niet op een lek. Stroom kreeg deze ook wel dus zekering was het niet. Na deze reparatie (vervangen compressor) heeft de airco een dag gefunctioneerd. Betreft hier een passat 3c 2006 variant. Was nu de oude compressor nog niet defect? En is er toch een lek?
  6. alro1985

    Airco stuk?

    Dag allen, Mijn airco van mijn VW Passat 1.9 TDI 2006 functioneert ineens niet meer. 1,5 maand geleden is deze nog opnieuw gevuld. De zekering aan rechtzijde van het dashboard is nog wel goed. enig idee hoe ik kan zien/testen wat er kapot is? Of eerst de auto uit laten lezen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden