Ga naar inhoud

Geo

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Geo

  • Verjaardag 01-06-1976

Profile Information

  • Plaats
    Dordrecht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Geo's Achievements

0

Community reputatie

  1. wel stuk goed koper als dan kw he en je weet dan dat het goed is, Gr Fai Reden dat ik uit principe geen KW en submerken wil heeft weinig met hun prijs te maken, het zegt niet zoveel. "Je weet dat het goed is" ging in mijn geval helaas niet op, heb een aantal sets aangekocht, welke, in overleg rechtstreeks verstuurd werden, (grijze import is mogelijk met behulp van KvK), dit is meerdere keren goedgegaan. Ik ontving een set, hiervoor heb ik zelf digitaal getekend, heb deze direct gecontroleerd, en er zat een mega schade aan de schroefdraad, waarschijnlijk van de andere schokbreker, waardoor deze onmogelijk te verstellen of te gebruiken was. dit heb ik direct (dus kort na ontvangst) gemeld, foto's gemaakt en gemaild, waarna ik de set mocht retour sturen. De teleurstellende conclusie was dat de set verkeerd gemonteerd was geweest. Toch best knap als alles schoon is, de rest nog in de originele verpakkingen zit en je hebt dit direct gemeld. Maar na het betalen van verzendkosten wilden ze de set wel terugsturen. Tot dat moment was mijn ervaring goed, erna iets minder, maar dat is mijn persoonlijke gevoel, niks over KW, maar ik hoef het gewoon niet meer. Uit principe... Maar goed, maar weer ff terug naar het onderwerp...
  2. Jazeker, KW (en submerken) had ik al wel gezien, uit principes wil ik geen KW meer onder mijn auto. Het is eigenlijk puur voor de looks, maar toch bedankt voor je input!
  3. Oke, weer een stap verder gekomen over de verlagingskwestie, Voor de verlaging van de voorzijde volstaat een veerpoot/schokbreker zoals die op iedere 3B past, dus dit hoeft niet zo moeilijk te zijn qua verlagen en het aanbod. De achterzijde van een 4wd is zeker weten anders als bij een 2wd, het type schokbreker is heel anders, hetzelfde zal wel zo zijn bij de veer en de losse aanbouwdelen en veer, dus ik kan nu gerichter gaan zoeken. Is dit nog nooit eerder aan de hand geweest hier? (kon via de zoekoptie namelijk niets vinden)
  4. Sommige verkopers geven de aslast aan. Lijkt mij wel belangrijk. Een lichte 4cil of 8cil is toch wel een verschil. Die aslast geloof ik wel, maar ik wil het verschil tussen 2wd en 4wd weten. De meeste zetten er bij "niet syncro/4-motion", maar die hebben dan ook geen geschikte set.
  5. Ik heb inderdaad genoeg sets gevonden, in alle soorten en prijzen, Alleen is het mij niet duidelijk welke set wel of niet past. Ik zal de zoektocht maar voortzetten...
  6. Ik heb net het hele verlagingstopic doorgelezen, wil zeker weten voor een schroefset gaan voor mijn 3B. Nu ben ik redelijk fanatiek aan het rondkijken geweest, bij zeker 85% van de verlagining, (schroefsets, verlagingssets en zelfs de veren) staat er "niet voor syncro/4-motion". Wat me ook opvalt, bij de ene (duurdere) staat er specifiek bij voor welke motorinhoud/uitvoering ze zijn, andere aanbieders hebben het gewoon over "alle modellen" Als ik kijk naar bijvoorbeeld de OEM draagarmen etc, dan is dit bij bijna alle modellen gelijk (volgens de H-Base), de voorschokdempers zijn ook gelijk, zelfs de acherzijde geven ze op als gelijk. Wat ik me dus afvraag, wat is er werkelijk anders in de onderdelen? weet misschien iemand dit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden