Ga naar inhoud

Marko

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Marko

Profile Information

  • Plaats
    Groningen

Marko's Achievements

0

Community reputatie

  1. Er is 1 bobine vervangen 3de cilinder en hij heeft nu 206000 gelopen
  2. Auto is weer klaar maar heb het idee dat ie nog steeds niet regelmatig loopt kun je de timing ook afstellen? Ook ratelt ie behoorlijk dit hoor je beter als je de oliedop los draait. en ik had laatst water bijgevuld tot Max omdat koelvloeistof op minimaal stond na een maand staat ie weer op minimaal? Iemand tips ideeën ?
  3. Ja klopt bobine derde cilinder was defect word gemaakt
  4. Auto had al een tijdje kuren bougies vervangen reiniger gebruikt. Hij loopt niet mooi schudden maar gister na een ritje van 500 km opeens bijna geen vermogen meer gas geven en er gebeurt bijna niks terugschakelen en motor heeft het er erg moeilijk mee mm lampje knipperde een paar keer daar na wer uit toch thuis weten te komen ,wat kan dit zijn? Mvg marko
  5. Ja het olievulgat,enig idee
  6. Hallo allemaal Heb een 2.3 v5 20v 2001 passat variant highline en nu hoorde ik steeds zo,n licht schrapend geluid uit de motor komen/ Gister draaide ik de oliedop eraf terwijl de motor liep en merkte dat waar ik tegenaan keek het geluid veroorzaakte . Nu wil ik weten waar ik tegenaan keek?? Is dit de ketting die los zit of iets anders? Verder deed mijn auto het opeens niet meer ik had net zo,n 30 km gereden na een 10 minuten stil te hebben gestaan met iemand gekletst wou ik weer weg rijden was opeens alle stroom verdwenen de klok en de dagteller sprongen op 0 en het alarm ging af. We hebben hem moeten aandrukken en toen een rondje gereden ,daarna gaan werken en ,s avonds deed ie het gewoon weer. Wat kan hier de oorzaak van zijn? IK dacht zelf de accu ,iemand hier een idee over?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden