Ga naar inhoud

querex

Members+
  • Aantal items

    190
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door querex

  1. Stilaan tijd om mijn 2009 3C te vernieuwen na 15 jaar hele trouwe dienst! Is het bij de recente Passats mogelijk om Android auto & Apple carplay draadloos te doen? Zo ja, welk multimedia systeem dien je hiervoor te hebben? Zo kan ik er rekening met houden tijdens mijn jong 2dehands zoektocht. Bedankt!
  2. Heb een soortgelijk probleem met een 3C. Mijn wisser arm veegt over de nummerplaat ipv over de achterruit... Defect van de motor? De motor vervangen?
  3. Jup, 8T0943021 matched met mijn 2009 3C variant onderdeel 👌 bedankt allemaal.
  4. Nee eigenlijk nog niet 😅 3c5943021 is het model met schroef verbinding 😕 Ik heb momenteel 2x (origineel) toolless lamphouders boven mijn achterste kentekenplaat zitten. Zou het kunnen omdat mijn 3C variant van het laatste 3C productie jaar is, dat ze stilaan met B7 onderdelen beginnen? Of moet dat ook in ETKA zichtbaar / correct zijn dan? Bedankt.
  5. Mijn excuses mijn beschrijving was niet helemaal duidelijk Nummerplaat <> kentekenplaat En het gaat inderdaad om een variant. Gezocht product nummer: Kentekenplaat verlichting achter Wagen: Passat 3C 2.0 TDI Variant uit 2009 met 140PK Mijn huidige kentekenplaat lamp houder versie lijkt toolless, zie foto in bijlage. Bedankt!
  6. Kan iemand me helpen met de onderdeel nummer van de kentekenplaat verlichting houder achteraan voor een 3C 2.0 TDI Variant uit 2009 met 140PK? Bedankt!
  7. querex

    Roest steenslag

    Postie, was jouw spot repair van de 1 a 2 mm groote? Of ook van de 10 mm zoals de roestplek op het dak van mijn 3C? Alvast bedankt voor uw input!
  8. querex

    Roest steenslag

    Inderdaad, ik ben aan het overwegen om misschien de grote plek op het dak + de 2x moeilijke roest plaatjes in de raam rand te laten doen met spot-repair. En de andere kleinere losse puntjes misschien met de hand te doen dmv reeds aangeraden primer + lakstift. Het is moeilijk afwegen wat de beste optie is... Ik zoek nog wel enkele jaren met deze B6 te blijven rijden. Deze is mechanisch 100% in orde, als ik een nieuwe koop, moet ik weer afwachten of alles mechanisch in orde is. Als ook met de verbouwingen vervoer je liever alles met een iets oudere wagen dan een pareltje van een nieuwe wagen
  9. querex

    Roest steenslag

    Inderdaad als ik de foto opnieuw bekijk, lijkt dit inderdaad verwarrend Die extra "veeg" in de zijstijl naast het "puntje" is een wierspiegeling van de omgeving. Visueel is het dus enkel het "puntje / gaatje".
  10. querex

    Roest steenslag

    Nadat mijn auto enkele maanden heeft moeten buitenstaan voor verbouwingen, merkte ik dat enkele kleine steenslag putjes al snel zijn uitgebreid tot best grote roest plekken. Aangezien ze op dergelijk korte tijd zo groot zijn geworden, kan ik ze best tijdig laten repareren, alvorens mijn volledig dak binnenkort bruin ziet Zonet even bij een spuiter in de regio geweest, om te informeren achter de kosten om de schade te laten herstellen. Maar deze liepen al snel + 1000 euro op. - Herspuiten volledig dak - Herspuiten stijl rechts naast de voorruit (langs voorkant auto bekeken) - Herspuiten motorkap Aangezien de Passat 3C ondertussen ook al 7,5 jaar oud is en de kostprijs wat hoog oploopt voor de leeftijd, wou ik eens informeren of er hier al iemand ervaring heeft met dergelijke roest plekjes op een meer economisch verantwoorde (goedkopere) manier op te lossen, rekening houdend met de leeftijd van de 3C. - De roest voorzichtig wegkrabben + behandelen met roestwerende (zwarte) verf? - ... Na doorvragen aan de spuiter, zou lokaal bijwerken ook mogelijk zijn. Maar dit zou alles behalve een mooi resultaat geven wist hij me te zeggen: - De randen zichtbaar - Doffe waas door de vernis Iemand ervaring / tips / .. alles welkom! Enkele foto's. Roesplek boven de voorruit (ongeveer in het midden boven de raam): Roestplek op de rechter stijl naast de voorruit (langs de voorkant bekeken): 2x Roestplek boven de voorruit in de rand
  11. Oh boy weeral een RNS510 weg Ook ik heb een jaar geleden prijs gehad :-@ Klojo's, ze de kogel geven! Suc6 met de afhandeling!
  12. Heb jij nog recente database met flitsers? Had je pm gestuurd maar dat wil het systeem hier niet Enjoy... Source: viewtopic.php?f=106&t=53452 Source: http://gpsunderground.com/forum/volkswa ... post217034
  13. Ook eens informeren bij de VW dealer hier in de buurt ^^ Ook vooral curieus naar de TFT teller, bij een A6 ziet het er alvast nice uit!
  14. Hopelijk zit de navigatie deze keer beter gemonteerd zodat ze ook niet zo diefstal gevoelig zijn als de RNS510
  15. Thuis op het gemak verder afwerken en alle tijd er voor nemen, komt wel snor wel proberen van de verleidelijke West Vleteren af te blijven tijdens de klus t is goei bier! Suc6!
  16. Een tijdje geleden poste iemand al een work arround hoe je de RNS510 kaarten via SD kaart kon updaten. Op facebook zag ik nu zonet de volgende foto voorbij komen: Heeft iemand een idee welk programma / tool dit is? Dit kan misschien voor vele handig zijn als je niet zo een held bent met gezipte bestanjes, ISO's, dvd's branden, ... Thankssssss!
  17. Laat ons hopen ooit in 1 van de volgende firmware updates... Maar vrees ervoor aangezien ze het al jaren niet doen, spijtig maar helaas... Ik zet deze meestal open op mijn iPhone https://itunes.apple.com/be/app/tomtom- ... ?l=nl&mt=8
  18. 1020 is inderdaad nog 1 van de eerste firmware's Maar naar welke versie je mag update met H05 kan ik je spijtig genoeg niet vertellen... Dat ga ik over laten aan iemand met meer RNS firmware kennis zodat je zeker je toestel niet bricked
  19. Kan de Blue-B-Gone ook helpen voor doffe chrome sierstrips? (Doffe vlekjes gekregen door carwash beurten van vorige eigenaar) Thanks!
  20. Misschien kan je eens kijken naar de Zenec NC2011D? Vele op het forum hebben die als alternatief voor de RNS510 (waar ook nog eens een premium bluetooth kit bij moet).
  21. Dit verborgen menu kan je met VAGCOM activeren / deactiveren. Waarschijnlijk staat dit bij jou wagen gedeactiveerd... Moest je VAGCOM bij de hand hebben, kan je het even terug activeren, RNS510 reset'en en opnieuw proberen.
  22. No problem, daarvoor zitten we op het forum he! Ervaring met elkaar uitwisselen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden