Ga naar inhoud

R36 Driver

Members+
  • Aantal items

    242
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door R36 Driver

  1. Klopt zoals Ronald bevestigde, bedankt allemaal !
  2. Dankjewel. Het ging om een Touareg vandaar mijn vraag of het hetzelfde was.
  3. Ronald, Top, dankjewel voor de uitleg! Vraag tot slot: geldt dit ook voor Touareg, Golf enz.... En voor wat betreft die acculader, mag dat ook op de klemmen onder de motorkap waar je starthulp kunt krijgen. (anders moet ik de stoel er uit halen van de Touareg)
  4. Even een vraag. Kan iemand de stappen melden die je moet doen in VCDS voor de elektrische handrem als je de schijven en blokken ACHTER vervangt. En gelden deze stappen voor alle VW's met elektrische handrem, dus ook Touareg en Golf enz? Bedankt alvast.
  5. We gaan de R36 verkopen en heb deze in de rubriek Aangeboden geplaatst. Het is een geweldige auto maar soms wil je na 4,5 jaar R36 (en 20 jaar Passat) wat anders.
  6. iemand wellicht een idee of tips ?
  7. Mijn Solar dakluik heeft soms kuren dat ie vanzelf in kiepstand gaat tijdens het rijden. Maar ook gewoon als de auto geparkeerd staat. Zelfde geldt voor het spontaan open schuiven en direct weer dichtschuiven dit alleen tijdens het rijden. Beide op de vreemdste en willekeurige momenten. Heeft al aan de VCDS gehangen maar geen foutcodes, off dealer weet het niet. Iemand wellicht een idee waar het aan kan liggen ? Wellicht de draaischakelaar voor de bediening van het dakluik. Bedankt alvast.
  8. Dank voor de tip! Je kunt me weer posten.....
  9. Denk niet dat alleen PON het weet maar ook in Wolfsburg weten ze het. . . . . .
  10. Morgenavond (Maandag 8 mei) in Radar, 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1 Reportage over dure reparaties en problemen na updates van VW Sjoemeldiesels
  11. Het is geen mierenn..... maar bij een ALKO caravan chassis kun je sinds 1979 geen verzwaard chassis meer bestellen. Nagenoeg alle caravan fabrikanten in Europa zijn toen in 1979 op ALKO overgestapt omdat dit een universeel chassis speciaal voor caravans is. Qua Assen kon (en kan) je zoals ik schreef, wel kiezen voor asverhoging voor de productiesluitingstermijn van de caravanfabrikanten. Verstevigingsbalken meestal in de breedte tussen de langsdragers van het chassis zijn vooral bij de 250cm brede caravans te vinden, maar heeft niets te maken met verzwaard chassis. Verstevigde uitdraaisteunen kun je bij sommige als optie bestellen, maar ook dit heeft niets met het chassis te maken, is alleen comfort technisch als de pootjes zijn uitgedraaid.
  12. Zojuist een pakketje ontvangen met de daarin de nieuwe witte platen met oranje letters/cijfers. Had de platen al aangevraagd maar eigenlijk pas in de loop van volgende week verwacht, was dus erg in mijn nopjes dat ze er vandaag al waren. Heb ze gelijk op de auto gemonteerd, is wel even wennen om na 40 jaar gele platen nu witte platen te voeren.
  13. Sorry voor mijn late post, maar zie nu pas dit topic. Een verzwaard onderstel bestaat bij geen enkel caravanmerk. Wat wel een optie is, is een verzwaarde as. Bij deze caravan zit er een verzwaarde as onder met een TTM van 1.750 kilo. (Normaal 1.500 kilo).
  14. Slingeren heeft wellicht met de schokbrekers of de wanghoogte van de banden te maken. Bij ons geen last van slingeren of wat dan ook.
  15. Goed om te horen dat je weer kunt sturen. Veel plezierige kilometers gewenst.
  16. Ik kan je helaas niet helpen maar heb wel een algemene vraag. Als je de DSG bak demonteert zitten de koppelingsplaten dan in de bak? Of zitten ze buitenaf? En het vliewiel is dat bij het los halen van de bak gewoon zichtbaar (en zit deze dan gewoon aan de motor zoals bij een gewone handgeschakelde bak . . . . .)
  17. Dat is 2 euro per minuut. Oftwel al ze staan te niksen kosten de gewerkte minuten omgerekend nog meer. En dan nog dat ze niet uitklokken tijdens de (koffie) pauze . . . . . . .
  18. Ik heb nu 3,5 jaar een Navilock er in zitten en ben niet meer aan de beurt geweest.
  19. Ik bestel bij verschillende merkdealers en universeel en hoef nooit vooraf te betalen. Zelf niet voor luxe en oldtimer kentekenplaten die op getselling gemaakt worden. Wellicht doen ze dit alleen in grote steden?
  20. Hierbij nog even de update cq oplossing van het probleem. Vanavond de pomp vervangen door een nieuwe en weer afgevuld en zie daar even de richtthermometer er voor gehouden en de airco koelt nu weer tot MIN 7 graden Oftewel de pomp was overleden. Bedankt allemaal voor het meedenken.
  21. Werkt dus ook met de AC knop De beide Fans draaien weer volop, dat is in ieder geval positief, alleen nog steeds warme lucht. . . . . . . Vanavond maar weer mee aan de slag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden