Ga naar inhoud

AW B7

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over AW B7

Profile Information

  • Plaats
    Delft

Overige

  • Vagcom
    Nein

AW B7's Achievements

0

Community reputatie

  1. AW B7

    Natte voetruimte!!

    Ik weet meer. test gedaan, beetje water laten lopen in de afvoer van panoramadak: loopt zo de cabine in bij de hendel van de motorkap ontgrendeling... De B7 heeft een speciale afdekplaat onder de voorruit (ook wel windgeleider/paravan) om windgeruis te verminderen. Nadeel daarvan is dat er veel meer mogelijkheid is dat er vuil/ bladeren etc ophoopt zonder dat je dat eenvoudig ziet en verwijdert (je moet ruitenwissers demonteren en ook losschroeven dacht ik. Dat zorgde iig voor overlopen van waterafvoer en terugstromen in de cabine en zeiknatte voetruimte... be warned. nu compleet gedroogd door de VW dealer, nieuwe matten en ozon behandeling, stuk frisser.
  2. AW B7

    Natte voetruimte!!

    Ik dacht al een paar dagen. Wat ruikt dat muf. Vandaag auto weer eens stofzuigen: voetruime berijder zijde helemaal zeiknat... Maar weer naar de dealer. Daar zijn ze al een 5 dagen bezig geweest met mijn panorama schuifdak die lekte....
  3. Eens, heb nog eens naar bevestiging gekeken. Dan maar gepruts met lampjes op de cm2.
  4. Iemand al eens de koplampunit verwijderd? Lijkt me een stuk eenvoudiger om lampen te wisselen dan gepruts in de beperkt beschikbare ruimte. Hoor graag tips. Dank.
  5. Dat zal 'm idd niet worden. Zie ook hier: http://www.myturbodiesel.com/forum/f19/ ... -car-5142/ Lampen anders... Jammer. Alternatief is om halogeen koplampunits goedkoop op de kop te tikken en daar xenon projectoren in te monteren. Dat is nog steeds vele malen goedkoper dan de bi xenon originele koplampen, die mij niet zo bevallen.
  6. Ik ben geinteresseerd in Led/ Xenon lampen die voor de Chinese en US B7 worden aangeboden. Weet iemand of die koplampen een 'straight fit' zijn? Wellicht is vormgeving anders? zie hier: http://www.alibaba.com/product-gs/69395 ... assat.html Daarnaast moet ik nog uitvogelen of je dit relatief makkelijk kunt aansluiten, ook in termen van de standaard dag rijverlichting in de onderspoiler, die ik nu heb. Groet! A
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden