Ga naar inhoud

Nerazzurri

Members
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Nerazzurri

Profile Information

  • Plaats
    Sittard

Nerazzurri's Achievements

0

Community reputatie

  1. Meetings kun je met mij mee op rijden. je woont dichtbij dus. Cool, hou ik je aan! Is er ook toevallig iets een beetje in de buurt na midden augustus dit jaar? @ Sander haha nee nee, de velgen/banden specs idd wel en Eric, holy cow! jij gaat wel lekker zeg en wat een heerlijke foto's/waggies jongens, wauw!! Jammer dat ik niet van de meet af wist, anders had ik ze graag ook eens persoonlijk van dichtbij willen zien
  2. Hahah ja die foto van hem is ook misleidend he Anyway, djesi Marko, hoe gaat 't met de OEM+ 3C dan?
  3. @ Wheeler, dikke THNX! Ik kan alleen niet w8en tot ie eindelijk 'klaar' is om meer foto's te posten en eens meetings bij te wonen SAMEN met mn Passie <3
  4. Hahah ok ok dan ben jij zelf dus de gelukkige en zei toch 'stance'... jij komt het hier ff helemaal killen met dat zwijn van je :D En nog ff 'n echte stereotype 'stance'vraag; specs?
  5. Omg... dat is 't gwn helemaal @Fai: Awesome!!! En jij dan Eric, je signature doet vermoeden dat je ook houdt van wat extra lucht in je vering? Of heb ik dat verkeerd geïnterpreteerd?
  6. ja het zal dan echt aan de foto liggen. Als je in het echt ook kijkt, van de zijkant, zie je ook de velgen + band net precies aansluiten op de carrosserie. Dat zou normaal gesproken ook automatisch moeten betekenen dat ie voor iets lager ligt dan achter omdat bij standaard hoogte (of gelijkmatig verlagen voor + achter) meer ruimte in het wielkas heeft voor dan achter. Ik zal wel na mijn vakantie, als ie hopelijk opnieuw gespoten en helemaal in orde is nog eens nieuwe en betere foto's posten. Nadat deze banden opgereden zijn ga ik ook getrokken banden erop laten monteren zodat ik de wielen ook kan laten 'stretch en poken'
  7. Lol volgens mij ist juist andersom voren lager dan achter
  8. ...snap ff niet precies wat je bedoeld, dat ie achter lager ligt dan voor, of?
  9. Ja ik ga wel vanzelf zien hoe en wat ermee... voor nu ben ik er nog enthousiast over, hopen dat het ook zo blijft! hier is iig voor nu een korte 'preview' voordat ie zoals eerder vermeld helemaal deukvrij wordt gemaakt, gespoten enz.
  10. Haha ja snap ik ook natuurlijk wel maar ik ben even helemaal geobsedeerd geraakt door het zo geheten "stance" gebeuren. Daardoor heb ik nu uiteindelijk toch de keuze gemaakt voor 'n FK schroefset en staat ie inmiddels zowel voren als achter op dit moment lager dan voorheen, 'wheelgap eliminated' Nu zullen er minimaal wel 'n paar mensen gaan reageren op 'n negatieve manier over FK en mss wel dat ik toch beter voor Sjaak had moeten gaan maar ik heb hem een paar x gebeld en via Facebook gechat maar helaas geen reactie gekregen dus ben via mijn buurman, die toevallig auto onderdelen verhandelt geholpen aan deze set voor 'n zacht prijsje + m'n garage was ook weer laag in de kosten + hoefde dus geen +- 400km ervoor af te leggen. Foto volgt!
  11. Ten eerste iedereen bedankt voor de reacties, zowel hier als via PB. Verder snap ik ook wel dat 215 niet hetzelfde is als 1000+ en wat ik er ongeveer wel of niet voor kan verw8en. Het ging mij in dit geval nogmaals specifiek om de keuze tussen Triple S en S.A.S. waarbij ik op dit moment nog steeds niet 100% over uit ben. Heel eerlijk wil ik ook liever gaan voor Sjaakies spul maar ik zit nu op dit moment nou eenmaal helaas met budget en haast... niet zo'n beste combinatie maarja. Vandaar datk hoop n heel concreet antwoord te krijgen in mijn dilemma maar denk dat ik het toch echt zelf zal moeten bepalen.
  12. Heb ook al contact opgenomen met m'n eigen garage, die plaatsen 'm ook wel voor €100 en dan hoef ik niet vanuit Zuid Limburg helemaal naar Lunteren en trg te rijden. Nu blijft m'n dilemma alsnog alleen tussen Triple S voor €215 en S.A.S. weet niet of ik hier nog advies over kan krijgen van iemand? Zal het echt dat verschil waard zijn?
  13. Hallo allemaal, Na dit hele topic en nog allerlei andere fora etc. te hebben doorgenomen zit ik nu echt even in een dilemma tussen twee schroefsets; Sjaaks eigen huismerk en Triple S. Het nadeel aan S.A.S. is dat 't niet bepaald bij mij om de hoek ligt waardoor ik dus eerst wel nog de nodige km's moet maken naast de kosten van de set + montage. De Triple S echter kan ik hier in de buurt afhalen voor max. €215 en ik hoop dat de montage hier ergens in de buurt niet veel duurder hoeft te zijn dan bij Sjaak. Daarnaast is m'n enige andere probleem nog de verlaging zelf ivm vakantie; wil namelijk met een extreem zwaar beladen 3BG sedan ongeveer 4000km maken waardoor ik vantevoren zeker moet weten dat de auto niet te veel in gaat zakken op de hoogste stand. Weet iemand me hier dan nog zinnig advies over te geven?? Edit: nee, airride of 'n duurdere schroefset is helaas geen optie, ajb even advies tussen deze 2 sets!
  14. Lol never mind, soms is youtube ook wel heel handig haha
  15. Hallo, ik ben op dit moment ook mijn pookhoes proberen te vervangen in mijn 3BG maar kom ff niet verder. Mss een stomme vraag maar; ik heb nu wel al die ijzeren ring los gekregen (met alleen een knijptang zelfs) maar wat moet ik vervolgens doen met dat witte plastic waar deze omheen zat, aangezien er (naar mijn mening) nog steeds absoluut geen beweging in is te krijgen? Moet ik deze ook los wroeten of moet ik ergens anders harder draaien, zo ja, wat draai ik precies en waarheen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden