Ga naar inhoud

buitenlander1

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over buitenlander1

Profile Information

  • Plaats
    hongarije

buitenlander1's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dank Ronald, duidelijker nu. v6 diesel dus 'vergeten' ivm over de 200.000 = nokkenassen probleem groet uit een koud Hongarije, e
  2. Tot wanneer is er nokkenas probleem bij de 2.5 diesel ? 2004 of nog langer?
  3. dank je duidelijk; de V6 2.8 is relatief goedkoper dan een 1.9 ......en chippen kost 500 euro + ? Is de gechipte diesel 1.9 te vergelijken als rijgenot met een V6 2.8 ? Andere motoren zijn 'uit' ivm nokkenassen en relatieve power ; de V5 is mij niet geheel duidelijk........zijn er veel van in Nederland ; meer als v6 maar verbruik is min of meer zelfde WAAROM is dat?
  4. ah vergat te melden dat ik 'geleerd' heb in internet dat de versie na 2000 november de beste is VW B5- BG dus zoek tussen 2001 en 2005 die serie
  5. Dank jongens; dus die diesel 1.9tdi kun je nog chippen ook ? Is hij dan te rijden als een benzine V6 min of meer maar met minder verbruik? hier is benzine bijna zo duur als bij jullie dus verbruik is belangrijk alhoewel 'freude am fahren' voorop staat dus handbak in ieder geval. ( ben ex e30 rijder) *hamvraag is of ik mijn huidige 2e auto ; een audi A4 B5 1.8 benzine quattro moet chippen en houden of toch op een wat modernere en grotere (binnenkant heb ik begrepen?) vw over te gaan.........lees wat negatieve commentaren in Duitse blogs over onderhoud na 200.000 km's dat in algemeen moeilijker is als de audi A5 b5; correct?
  6. maar al met al ; heeft iemand advies voor mij svp?
  7. hier geen goede en onderhoud niet echt goed; na 3x wel maar 'Duitse' kwaliteit is wat anders...
  8. hallo allen, ik woon in Hongarije en wij hebben hier veel sneeuw en ijs en bergjes dus zoek ik een 4 motion B5 BG daar Audi quattro A4 net even kleiner binnen is en qua wielbasis (Audi A4 quattro van voor 1997 die ik nu heb 1.8 benzine ) Waar moet ik op letten ? Dacht aan een V6 benzine met handbak daar deze relatief niet zo duur is als de diesels in Nederland. Daarbij hebben de v6 diesels de nokkenassen problemen net als die in de audi zitten nietwaar? Is een handbak diesel 'fun' om te rijden ? Chippen aan te raden in een diesel om het fun te maken? Wat is het echte verbruik gemiddeld; 12 bij vlotte /normale rijdstijl in verhouding tot de diesel? 2 liter meer per 100? Las dat ook de passat tussen 2000 en 2005 verzinkt was net als die tijd de audi's; roesten dus amper? Hoor graag jullie advies voor ik naar Nederland kom om te kopen, met vriendelijke groet uit een wit en koud Hongarije, Eric.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden