Ga naar inhoud

ajwvanduin

Members+
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ajwvanduin

Profile Information

  • Plaats
    Nibbixwoud
  • Naam
    Arjan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ajwvanduin's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heel wat jaren geleden wel zelf een update erop gezet en nieuwe kaarten. Zou het dan nu nog wel steeds reageren op een update via sd kaart? Toen der tijd wilde een dvd namelijk niet lukken.
  2. Haay, Mijn rns 510 lijkt sinds vorige week zich steeds te resetten. Is dat met een nieuwe schijf misschien ook op te lossen? Zo ja doe je nog steeds deze updates?
  3. Die Alcohol 120% kan ik nog wel van de WII dvd's Dus dat ga ik nog proberen. Helaas werkt dat van SETUP niet om de versie te checken. Vrees dat dat door de dealer geblokkeerd is en ik heb helaas niet de beschikking over een VCDS .
  4. Ik gebruik ImgBurn en brand het op z'n laag mogelijke snelheid. Momenteel zit ik op versie 6 (originele dvd die bij de passat zat toen ik hem kocht een half jaar geleden) Weet niet welke versie 510 ik heb en ook niet welke firmware erop zit. Auto komt uit okt 2010 en de 510 is er toen af fabriek ingezet.
  5. Ik heb hem op een Verbatim DVD gebrand en het geeft geen problemen. Type DVD Verbatim 8X DVD+R DL grt Jan Ik krijg ook alleen maar foute cd/dvd meldingen Ook gebrand op DVD Verbatim 8X DVD+R DL groet Arjan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden