Ga naar inhoud

Vwslaaf

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Vwslaaf

Profile Information

  • Plaats
    Gent belgie

Vwslaaf's Achievements

0

Community reputatie

  1. In de winter brand er een airbag lampje deze laat ik verwijderen daarna geen probleem mee wat is de juiste probleem en ook in de winter gaat mijn opendak vanzelf open iemand ervaring hiermee?
  2. Volgens de garagist is er nix los maar hij gaat morgen eens luisteren naar het geluid
  3. Ja die heb ik gehad maar heb direct de motor gestopt
  4. Na het vervangen van de oliepomp module fluit mijn turbo voor de reparatie fluite hij niet is het normaal of heb ik weeral een probleem? Ps turbo is nog maar 2jaar oud
  5. Vw passat 10/2005 aankoop 2ehands op10/2008 90000km. -1/2009 branstofpomp kapot -8/2010 deurslot kapot -5/2011turbo+regelaar -1/2012 handremknop -3/2012 injector1+kabelboom -2/2013 oliepomp module . Auto is nu op 137000km ik heb er al 4000€ aan kosten gehad al deze zijn de kinderziekte en nooit heeft vw deze erkend als ziekte het was levens gevaarlijk op de baan met een stille motor paar keer. Waar is vw mee bezig dat zemaar een vw met bosch onderdelen maken ipv siemens en andere brol. Nu krijg ik te horen dat vw de injectoren gratis vervangt als ze maar nie moeilijk doen voor laatst onderhoud is bij niet dealer gedaan Ik ben het beu wat is het volgende ziekte kost ??? Waarvoor ik moet betalen door al die ingenieursfouten en dergelijke dit is slavernij dat we moeten opdraaien voor hun fouten. Keb aan het twijfelen om hem weg te doen maar alles is al vervangen geweest is dit nog de moeite om hem te houden of niet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden