Ga naar inhoud

Hans77

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Hans77

Profile Information

  • Plaats
    Rotterdam

Hans77's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hans77

    Resonerend geluid

    Tussenas is er tussenuit gehaald, nu is het resonerende geluid en trilling weg. Nu uitzoeken of het de as is of het cardan dat het geluid veroorzaakt. Weet iemand een goede tussenas te koop voor mijn Passat 2.0 TDI Variant 4 MOTION BJ. 2006.
  2. Hans77

    Resonerend geluid

    Tussenas is er tussenuit gehaald, nu is het resonerende geluid en trilling weg. Nu uitzoeken of het de as is of het cardan dat het geluid veroorzaakt.
  3. Hans77

    Resonerend geluid

    Het geluid wordt erger, het begint voorin en gaat dan via de aandrijflijn naar achter, op de achterbank voelt men dan ook een trilling. A.s. dinsdag kijkt men er weer na. Ik zit nu toch heel sterk aan het 2 massavliegwiel te denken. Vraagje, ik het normaal dat het koppeling pedaal trilt? Ik denk als men er niet uit komt ik toch maar een rit naar Jos_B moet maken.
  4. Hans77

    Resonerend geluid

    Bedankt, de banden zijn het niet. Ik hoop dat de dealer het vind, je weet wel, als ze het niet vinden hoort het ineens bij het concept van de auto.
  5. Hans77

    Resonerend geluid

    Dank je wel, maar het gebeurd in een bepaald toerental. 2000/2700 Laatst in Duitsland een uur lang 170 gereden en een perfecte reactie op de het versnellen. Het is een zoekplaatje. Maar bedankt.
  6. Hans77

    Resonerend geluid

    Helaas nog reactie op het probleem van het resonerende geluid.
  7. Hans77

    Resonerend geluid

    Je heb gelijk Ozzy40. Ik doe een poging.
  8. Hans77

    Resonerend geluid

    Goedendag, Mijn Passat 2.0 TDI 4 motion uit 2006 maakt tijdens het gas geven een zwaar resonerent geluid. Het ergste (beste hoorbaar) is het als ik b.v. 100 km rijd in de 6 de versnelling en gas bij geeft. Het lijkt van voor te komen, het geluid resoneert dan door de gehele carrosserie Graag jullie input.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden