Ga naar inhoud

donny9

Members
  • Aantal items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over donny9

  • Verjaardag 12-07-1979

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    gasselternijveen
  • Interests
    Dikke auto's
  • Naam
    donny

donny9's Achievements

0

Community reputatie

  1. hey fai, bedankt voor reactie maar weet je toevallig waar ik die oem claxons kan krijgen, zal vast de dealer wezen. en die claxons bij winparts, en misterauto....is dat wat die heb ik toen gemonteerd.
  2. hallo forumleden, ik heb een probleem met mjn claxon passat 2003. Ik heb al de claxon vervangen aan de bestuurderskant, en toen deed alles het gewoon weer. Maar nu doet de claxon het weer niet, en de claxon aan de passagierskant hoor ik heel zachtjes. Wie o wie kan me helpen, voordat ik naar de dealer toe rij en een dikke rekening gepresteerd krijg. Moet ik alle beide claxon nou vervangen?. Is dit uit te lezen met vagcom denken jullie?. Ik vind dit erg vervelend en wil dit graag opgelost hebben, ik weet dat die claxons niet zo duur zijn. Dus ik kan ze zo halen...maar zal der wel mee bezig moeten. Bij voorbaat bedankt. Gr. Donny
  3. Ik heb effe gecheckt bij me vrouw die zegt. Dat de tankmeter wel gewoon doet maar de afstand radius of hoe dat ook mag heten. Waar ik een foto van gemaakt heb blijft hangen. Dus ik denk nu dat het de kabel is die naar de computer gaat zeg maar... Iemand die weet hoe je dat kan controleren of welke kabel ik moet vervangen?. Of moet ik hem uit laten lezen.
  4. Me verbruiksmeter blijft hangen op 280 km.. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?.
  5. Niks dat had ik moeten verwijderen maar per ongeluk gepost
  6. Ik heb een probleem me rijbereikmeter van mijn passat blijft hangen die blijft staan op 300 km. Wie weet wat de oorzaak is en wat er aan te doen is?. Onder de filterbak liggen 3 kabels die ingesleten door trilling van de filterbak. Hebben deze kabels er wat mee nodig?...zijn 3 zwarte kabels... Hier zijn wat foto's van de kabels....
  7. ik heb een half jaar geleden een schroefset gekocht bij Hottuning van merk TA Techniks . Nou sinds de schroefset eronder zit bonkt het bij de veerpoot ergens als ik over klinker weg rij. Hij is al meerdere keren bij de garage geweest, stabilisatorstangen vervangen enz..de draagarmen zijn goed. Nou kom ik net terug van de garage en zegt dat het waarschijnelijk dat er speling zit op de veerpoot... Kan dat kloppen wat kan het nog meer zijn? Heb gebeld met hottuning die weet niet of het onder de garantie valt. Nou kost een losse veerpoot 89 euro en montage 50 euro dat is al een halve schroefset. Ik lees op forums dat het ook de toplager kan zijn, wie kan me helpen. Is dit gevaarlijk om zo rond te rijden?.
  8. hoi ja dat lampje heb ik ook...maar die is oranje . auto is zelf van oktober 2003, had al naar vag techniek gebeld. Plaatje plus montage kost 65 euro dus valt mee. maar om dat lampje te ressetten kost 75 euro vind ik zelf duur of kost dat het gewoon?
  9. Vraag heb een passat 2003 tdi 130 pk avf moter..bij koude start geeft tie zwarte rook en ook bij het wegrijden. Nu heb ik gelezen dat ze dat software matig de egr voor 85% kunnen dichtmaken,maar ook door alu plaatje, Wat is beste wat ik kan doen...en wie kan het voor me doen?.. En wat gaat het kosten? in het noorden van het land graag
  10. top Leo. ..kon op internet niks vinden van een handleiding, en dacht dat die rubbers vastgeplakt zaten zo stevig zaten ze op de deur vast. maar het is me gelukt...duurde effe maar ze hangen erin.... altijd handig deze forum.
  11. ik heb via marktplaats een set private shades gekocht voor mijn passat 6-delig. nou heb ik de achterklep er in, de achter ruitjes (kofferbak). Maar nu ben ik bij achterbanken...ik krijg die clips met geen mogelijk heid in de rubbers.. Ik heb er ook geen handleiding bij...wie heeft handleiding of kan me helpen... Het liefst met foto's dat die clips achter de rubber zitten. alvast bedankt.
  12. Volgens mij etwaarde 35 of 43....8j velgen. wie weet een adres en de kosten er van?. van omwalsen van de randen..
  13. Wie kan me helpen. Heb een passat variant 3 bg Variant...ik heb hem verlaagd met schroefset. En icm met 18 inch Rs4 velgen..bandenmaat 225-35-18...slijten de velgen aan bij scherp insturen in de wielkassen. Omhoog schroeven is geen optie..., ik zag in de wielkassen dat verf er ook al wegwas. Wat is het beste te doen? - Bumpstops plaatsen?...welke dikte is goed? 12,2 of 22,2 mm?. - 215-35-18 banden monteren - Wielkasten omwalsen En wie weet een goedkoop adresje in de buurt van assen, groningen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden