Ga naar inhoud

Passatb7

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Passatb7

  1. Ik maak me er ook niet druk om, maar was benieuwd of er andere mensen zijn met het zelfde 'probleem'. Oliepeil is oke.

    Ik zal vanmiddag wel horen hoe en wat. Nu een golf 7 1.2 tsi als leenauto, prima auto!

    Ondertussen opgelost?

     

     

    Ja het probleem was het uitlaatsierstuk van Ebay wat het geluid van de motor beïnvloede. Nu weer normaal haha. Eind juni een a3 Limousine besteld. De passat gaat er in november uit wat ik echt wel jammer vind :embarassed:

  2. Beste allen,

     

    Wij hebben nu 145000 km gereden in onze passat uit 2012. Geen enkel probleem of storing mee gehad. Dat is beter als mijn vorige passat's ! Maar sinds +- 7500 km is hij een stuk lawaaieriger geworden, met name tussen 2000 en 3000 rpm.. Hij gaat dinsdag voor een beurt en dat wordt de oorzaak hopelijk gevonden! Heeft iemand iets soort gelijks gehad? Hij klinkt nu echt als een diesel en eerder was hij heerlijk stil. Het vermogen is zeker niet minder geworden eerder wat sterker laag in de toeren.

     

    BVD!

  3. Dat zit er dik in, het begint nu weer terug te komen.. Zou dit door het warmere weer kunnen komen? Ik ga hem vanavond wel eens even best op zijn staart trappen en in de toeren jagen, kijken of het hierdoor verbeterd.. Over dik 2 weken weer richting Italië zonder koffer op het dak dus de cruise kan weer mooi op een gangetje van 180a190 :) Alleen daarom hou ik al van vakantie haha

  4. Probleem doet zich niet meer voor, 1000km gereden richting oostenrijk en constant 170/190 gereden op de cruise. In Oostenrijk zelf trok de wagen vanaf stationair toerental in de 2e gang zonder problemen erg steile haarspeltbochten. Dit is echt super. Dit was afgelopen zomer zeker niet zo want heb die zelfde weg toen ook gereden. beetje apart verhaal.... dat in zijn 1e versnelling is er nog wel maar daar leer je mee leven.

  5. Hallo, ik rij al een poosje met veel plezier in een 1.6 tdi passat highline. Nou heeft de wagen onder de 1800tpm echt geen kracht. Dit is behoorlijk hinderlijk bij het vanuit stilstand wegrijden met name in de bergen. Hoe ervaren jullie dit? Mijn vorige 2.0 tdi 110 had dit veel minder. Er boven is het zeker niet minder in vergelijking met de 2.0 tdi 110pk. Hij zakt als het ware weg als je rustig weg rijdt en dan een flinke peut gas geeft.

    Is dit normaal? Verder een SUPER wagen.

  6. Hallo, ik rij sinds april in een Witte 1.6 TDI passat variant highline met alles der op en er aan. Nu heb ik gehoord dat sneeuwkettingen niet mogelijk zijn met de 17" velgen. Nou heb ik nog een setje 15" liggen. Gaat dit passen? En is hier goed mee te rijden? Er zit een sportonderstel op de wagen. Graag jullie mening!

    Alvast bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden