Ga naar inhoud

JoeriVdH

Members+
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Excellent

Over JoeriVdH

 • Verjaardag 02-03-1978

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Diepenbeek
 • Naam
  Joeri Van der Haegen
 1. Sinds vorige week donderdag terug van Zuid-Frankrijk. De Passat blijft toch een zalige reisauto.
 2. Heb ik ook niet. Vignet is enkel voor de autosnelwegen in Zwitserland. Genève ligt vlak tegen de grens met Frankrijk dus had ik die niet nodig. Ik rij namelijk door Frankrijk naar daar.
 3. Ik vond de stoelen in het begin ook niet zo goed als die in mijn vorige B7. Ook ik had last van halfslapend been bij langere ritten. De "wangen" van het zitvlak vond ik ook vrij hoog en stug. Volgens mij lag het daar aan. Ik rij nu 1,5 jaar met m'n B8 en heb er nu totaal geen last meer van. Zelfs langere ritten naar het zuiden zijn nu heel aangenaam. Dus ze "zetten" zich nog wel hoor.
 4. Heb ik in Genève zien staan. ERG mooi hoor!!!
 5. 2 weken geleden met de Passat naar het autosalon van Genève gereden. In Juni weer een stukje verder (naar de Provence) met dakkoffer en aanhangwagen. De Passat is gelukkig een zalige reisauto. Lekker cruisen en af en toe eens flink gassen.
 6. Is dit dan enkel bij de Variant? Bij mijn sedan/berline gaat die gewoon in 1x open...
 7. Ik heb dit vorige week ook gemerkt. Nog geen foto van gemaakt en kan nu ook even niet. Auto staat bij de dealer om de koetswerkschade te herstellen.
 8. JoeriVdH

  Olieverbruik

  Bij mij net andersom. Voorheen met de B7 1.6TDI moest ik tussen 2 beurten zelf wat bijvullen. Met de B8 zit ik nu op 28.500km en oliepeilstok geeft nog (zo goed als) max aan.
 9. Type: B8 Berline Motor: 1.6TDI 120pk Versnellingsbak: DSG7 (DQ200) % autosnelweg: ~85% (meestal CC op 125km/h) Bandenmaat: 215/55/17" (~2.5bar vooraan, ~2.7bar achteraan) Verbruik: ~6.55 l/100km Ik heb met mijn vorige wagens het steeds in Excel bijgehouden of ingegeven op Spritmonitor. Bij mijn huidige wagen doe ik het met een app (Fuelio). Tijdens het tanken geef ik meteen de km'stand, prijs per liter in en meteen na het tanken nog het aantal liters. App rekent alles mooi uit, laat je grafieken of overzichten zien, wat je maar wil.
 10. JoeriVdH

  B8 aanpassingen

  Leuk he! Of als je aangereden komt, je amper stilstaat en nog niet de kans krijgt om hem in achteruit te gooien en de motor al afslaat. Auto Hold, nog zo een lachertje. Rustig achteruit rijden met een aanhangwagen geeft me telkens een whiplash omdat 'ie met de remmen speelt. Leve de techniek.
 11. @@nl-x : ik heb een berline, daarbij passen de dakdragers in 2 kleine gaatjes bovenaan in de deuropening. Ik kan ze dus niet verschuiven van voor naar achter. https://drive.google.com/open?id=132U0ON3YlgjEIINKXQMXSzUPDNEbTm4X
 12. Ik heb voor mijn B8 berline originele dakdragers gekocht van VW. Als ik deze monteer (zonder dakkoffer erop) geeft dat inderdaad een hels gefluit. Met dakkoffer erop gelukkig iets minder.
 13. Iemand een idee hoe je het knopje voor de bediening van het zonnescherm loshaald? Mijn vriendin had wat geknoeid met frisdrank en sindsdien blijft het knopje wat "hangen". Ik wil het dus loshalen om te kuisen.
 14. Mijn B8 rijdt ook recht op een stilstaande wagen af zonder remmen. Maar ik denk niet dat alle stilstaande objecten uitgefilterd worden. Op een 70-weg heb ik herhaaldelijk dat hij in zijn remmen gaat voor geparkeerde wagens als de weg een lichte bocht maakt. Dan "denkt" hij verkeerd dat er een voertuig voor me rijdt. Dit is uiteraard irritant en de reden waarom ik enkel op autostrade nog de ACC gebruik. Daarbuiten de Limiter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden