Ga naar inhoud

thafox2004

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over thafox2004

Profile Information

  • Plaats
    Eindhoven

thafox2004's Achievements

0

Community reputatie

  1. thafox2004

    vloertapijt 32b

    Omdat ik voor mijn passat 32b variant automaat een nieuw/2de hands vloertapijt zoek, heb ik even informatie nodig . passen alle vloertapijten van elk type 32b in een variant automaat? of zijn de vloertapijten van een automaat/handgeschakelde verschillend? met vriendelijke groet, Jeroen
  2. hallo mensen, na een beetje onderzoek zie ik dat het knietje tussen het gasklephuis en inlaatspruitstuk lekt... heb deze er even afgehaald is het mogelijk dit knietje los te bestellen? of kan het zijn dat hier trouwens ook een O-ring in moet of iets? bedankt!
  3. de stekker van de Luchtmassameter is idd beetje kapot!... maar heb hem erop geduwd, hij stinkt ook na benzine als die nu loopt waar zit die vacuumleiding ?
  4. hallo mensen, vandaag even de luchtfilter bekeken omdat ik niks te doen had!... heb toen alles beetje schoongemaakt... heb ik alles terug gemonteerd... en nu start de auto...maar valt uit!... maakt bijna geen toeren, en heeft geen vermogen. het is een passat v5 uit 2000 Weet iemand wat hier het probleem is ? Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden