Ga naar inhoud

Janneke

Members+
  • Aantal items

    194
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Janneke

  1. @barry, je link doet het bij mij niet.
  2. Janneke

    Twee vragen

    krijg je er dan een auto bij?
  3. idd matthijs en die" handige steenmarter" heeft me weer een boel euries uitgespaard. Uppie bedankt
  4. Ik vind het niks, die gele lampen, idd vroeger zaten die in de franse autoo"s. Als jij het mooi vindt, moet je ze laten zitten.
  5. Janneke

    Marters..

    Ja idd een wc blokje, helpt in iedergeval tegen muizen. Of het ook tegen marters helpt, weet ik niet, maar is te proberen.
  6. Janneke

    tanken

    mijn tankdop zit altijd aan dezelfde kant.
  7. Heb net kauwgum uit een spijkerbroek en overhemd gehaald met wasbenzine. Werkt super.
  8. Is een zonneklepje, voor als de zon boven de binnenspiegel schijnt, tussen de normale zonnekleppen.
  9. Die vieze ramen komen waarschijnlijk van de airco. Ik gebruik altijd ammonia. Een scheut in warm water en dan met spons en zeem. Eventueel opwrijven met een droogdoek. Zet wel ff de deuren open, want ammonia is heftig voor de luchtwegen Ook badkamerspiegels worden super schoon met ammonia De buitenkant doe ik niet met ammonia, want ik weet niet wat het doet op autolak. Hiervoor gebruik ik gele dreft afwasmiddel
  10. Sterkte met het verwerken van het verlies van je pap. En gefeliciteerd met Bram. Dubbele gevoelens, hoe moeilijk om dit een plek te geven. Schrijf het van je af, praat erover.
  11. Lijkt em mooi. Nu het donker is zie je het goed.
  12. Dat is een "schijntje" Staat em goed, maak je vanavond nog een foto als het donker is?
  13. Yes, fijn dat ie het weer doet. Heb me toch wel verveelt afgelopen dagen. Uit nood maar spelletjes gedaan(op de computer)
  14. Janneke

    accu leegloop

    En Gerd is je probleem inmiddels opgelost?
  15. Janneke

    raam mechanisme

    Ik zou naar de sloop gaan. Maar misschien is dat bagger? Er zijn er vast wel forummers die dit weten.
  16. Janneke

    sleutel kwijt van 3c

    Heb je al in de koelkast gekeken, naast de Juupkes?
  17. Bijrijderskant kun je ook vrij makkelijk bij... Of je moet enorme kolenschoppen als handen hebben Dim en grootlicht lampjes er even uit halen, dan kun je daar met je vingers in grijpen om de reflector tegen te houden / aan te trekken. Wel oppassen met vieze vingers ivm vlekken op de reflector.
  18. Ik zou ff het gemeentehuis bellen, nu kost het nog 40euries in WbD. Houd er wel rekening mee dat het gemeentehuis tussen kerst en oud en nieuw waarschijnlijk gesloten is. Dus dan zou je er nog niks meeopschieten. Succes
  19. Ik zou de R 36 kiezen. Mooie heldere chiqe velg.
  20. Effe offtopic: Dany, is die weg van de gemeente? Onmiddelijk je bij het gemeentehuis melden met de rekeningen van alle schade die je daar opgelopen hebt. Weet niet hoe dat in Belgie is, maar in Nl is de eigenaar van de weg verantwoordelijk voor de wegen. En ik zou me beklag doen over zo'n slechte weg. Reparenen die zzooi! Anders de politiek inschakelen, wil mss ook helpen. Groet Janneke
  21. Janneke

    Storing stuurslot?

    Tsjonge....dan komje toch echt niet geloofwaardig over. Vraag me af hoeveel mensen daar al teveel voor hun reparaties hebben betaald.
  22. Nou, heb te hard gejuicht. Na 1dag begaf het ding het alweer. Inmiddels ff Upseel gevraagd en die heeft de nieuwe handgreep ervoor me ingezet. Thanx Upseel!
  23. Ook mijn achterklep gaat niet meer open met ab. Alleen met de sleutel. Heb even gecontact met Upseel, die heeft de bekleding losgetrokken en hij dacht dat de microswitch het begeven had. Ook is het rechthoekig "greepje " nogal roestig. Bij dealer geweest, om nieuwe te bestellen, ligt de boel daar plat, omdat ze overgaan naar Ziggo, kunnen ze niet in het systeem komen. Grgrgrkl Nu de boel open liggen, inmiddels het microswitch gevalletje en greepje teruggezet.HET WERKT weer, wsl vochtprobleempje. Omdat manlief en ik even een midweekje naar Egmond aZ gaan, volgend weekend even alsnog nieuwe bestellen, want ergens las ik dat het niet de kosten zijn en roest is een gemene vreter voor passatske
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden