Ga naar inhoud

DudeCrush

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DudeCrush

Profile Information

  • Plaats
    Pigeons

Overige

  • Vagcom
    lite

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DudeCrush's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ah, daar moet ik wel wat mee kunnen. Bedankt Rohan!
  2. Hoi iedereen, De verlichting van mijn toerenteller is deels weggevallen. Ik weet inmiddels dat het ledjes zijn die op de printplaat gesoldeerd zijn maar hoe nu verder? Ik heb geen how-to kunnen vinden, alleen van onze duitse collega's en mijn duits is niet zo best. Nou kan ik wel solderen maar ik heb geen zin om het te verprutsen. Wie weet waar je terecht kunt met zo'n klusje en wat zal dat ongeveer kosten? Bij voorbaat dank.
  3. Kijk, dat wist ik niet. Zou mooi zijn als het de koppelstangen zijn, die kosten niet zo veel. Zal er naar kijken zodra ik er tijd voor heb. Bedankt tot zover allemaal.
  4. Oké. Leuke speurtocht dus. Koppelstangen van de stabi zijn volgens mij inderdaad niet 100% meer, maar of dat zo'n 'bonk' geeft betwijfel ik. Dat hoor ik wel bij oneffenheden maar waar ik naar zoek is een andere bonk denk ik. Het zijn niet de wielen die ergens tegenaan komen, gezien ik het meestal hoor met de wielen recht. Natuurlijk afhankelijk van wat het blijkt te zijn, kan het kwaad om er mee te blijven rijden?
  5. En soms hoor ik het ook als ik m'n stuur maximaal draai, naar links of naar rechts. Het is telkens één bonk geluid. En daarna even geen gedonder. Tot ik ergens stil sta, en optrek. Dan hoor ik weer een enkele bonk. Een kleine 6.000 km terug heb ik zelf beide buitenste homokineten vervangen. Lijkt me duidelijk dat er ergens speling zit. Maar waar? Fuseekogel? Bak- of motorsteun? Veerpootlager? ( heeft dit type passat dat? ) Draagarm? Ik hoop het niet. Het gaat om een 3B5 uit 1999. 1.9 TDI AHU met nu 330.000km ervaring. Alvast bedankt. Edit:/ je voelt de bonk niet in het stuur, wel bij je voeten.
  6. Klopt, was ook geen reactie op jou maar in z'n algemeenheid. Ik meende gelezen te hebben dat iemand het had over de brandstofpomp in de tank, maar die heeft ie dus niet.
  7. Pompverdelers hebben geen brandstofpomp in de tank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden