Ga naar inhoud

banditbob

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over banditbob

Profile Information

  • Plaats
    Hattem

banditbob's Achievements

0

Community reputatie

  1. Oké, ik zal de bandenspanning gaten houden. Mijn Dunlop winterbanden hebben er ook last van, niet zo erg als de Conti's maar toch. Een oplossing: veel rijden en dan snel Michelin's eronder!
  2. Jammer, als ik alles geweten had dan lagen er nu 4 nieuwe Michelin's onder. Op mijn laguna had ik ook altijd Michelin's, probleemloos.
  3. Sinds 6 weken heb ik een passat bleu motion tdi 110 pk. (2009) Bij een snelheid tussen de 70 en 80 km ging de auto hobbelen. Er zaten hoogteslagen in de banden. De auto heeft lag stil gestaan. In het begin heel erg en uit frustratie heb ik er uiteindelijk 4 nieuwe banden onder gezet (continental) Maar nog is het hobbelen niet weg. De bandenboer bourgonje uit zwolle heeft prima werk geleverd, 3x opnieuw alles gebalanceerd, zelfs aan de auto. De auto is daar ook uitgelijnd. Maar helemaal rustig rijd de auto niet. Wat dat betreft reed mijn vorige auto een renault laguna veel rustiger. Ik hoor nu allemaal verhalen en weet niet of het waar is maar hebben continental banden meer problemen met een hoogteslag in de band dan andere merken banden? of is dit een passat kwaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden