Ga naar inhoud

patrick.d

Members+
  • Aantal items

    165
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over patrick.d

  • Verjaardag 17-02-1985

Profile Information

  • Plaats
    venlo

patrick.d's Achievements

0

Community reputatie

  1. dat is jammer omdat ik graag een keer de radio wil vervangen maar om nu de radio en de camera te doen is erg duur. ik denk dat ik dat beter een simpel setje van zenec kan installeren. thanx voor de info
  2. hallo allemaal, Ik ben al een tijd aan het overwegen een achteruitrij camera in te bouwen, ik wil graag een originele set. deze zijn op ebay zat te krijgen gelukkig. Nu heb ik een paar vragen hier over ik lees dat dit niet past in een modeljaar 2007 mits je het gat voor het handvat groter maakt, heeft iemand hier ervaring mee? Verder is het een set met kabelboom voor de achterklep er staat ook bij dat dit niet voldoende is om dit in te bouwen in een auto die het nog niet had je hebt dan een extra kabelboom nodig. Is het deze? http://www.ebay.de/itm/Kabelbaum-Kabelsatz-Ruckfahrkamera-Passat-3C-Variant-/360229900398?hash=item53df60106e Verder heb ik geen rns510 maar een zenec 2010 gaat het hier ook mee werken? Ik hoop dat iemand mijn vragen kan beantwoorden alvast bedankt.
  3. de verlichting werkt helemaal goed vanavond nog even de trekhaak inleren dan is alles in orde
  4. ik weet niet of het werkt heb bij de vorige kabelboom hem nooit aangemeld gehad zat er ook maar een paar maanden in nu ik hem omgebouwd heb wil ik het wel meteen goed doen. en ik heb ook een schema en weet bijna zeker dat hij goed aan gesloten is zal hem binnekort testen dan laat ik het wel weten.
  5. ja en nee had graag het stadslicht behouden maar als het niet anders is is het prima zo, ik vind het dagrijlicht belangrijker als het stadslicht
  6. ok thanx voor de info heb inmiddels met mark gesproken en die wil het voor me inleren
  7. is er iemand binnen 100 km rond venlo die boardnet kan aanpassen voor de trekhaak of is de dealer handiger?
  8. Ok zo is het bij mij ook alleen gaat de dagrijverlichting uit als dimlicht aan gaat.
  9. graag ik heb mark gevraagd voor de log misschien heeft hij die nog
  10. volgens mij heb ik ook een 3c8 boardnet in ieder geval met een j op het eind
  11. Ja bij mij branden ze op 20% ik wil dat best posten maar dan moet ik mark vragen of hij dit toevallig heeft opgeslagen. bij mij brand dus ook het dagrijlicht in de stand stadslicht dan lijkt het normaal te zijn.
  12. ok bedankt zoals jij het omschrijft heb ik het aan gesloten 3 kabels naar boardnet en 2 x constante stroom ik moet het alleen nog laten inlezen. maar dan weet ik in ieder geval dat alles over deze kabels gaat. even afwachten wat het doet met de trailer erachter na het inlezen.
  13. zal ik komende week doen even polsen of er interesse is
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden