Ga naar inhoud

Hans333

Members
  • Aantal items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Hans333

  • Verjaardag 10-02-1959

Profile Information

  • Plaats
    Krimpen aan den IJssel
  • Naam
    Hans van Zijp

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hans333's Achievements

5

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Ik heb inmiddels de oplossing gevonden op een Skoda forum. Het probleem wordt idd veroorzaakt door ios13. Telefoon afmelden en opnieuw weer aanmelden helpt. Bedankt voor het meedenken.
  2. In mijn GTE van 2015 komt sinds kort (en volgens mij na de update van mijn iPhone naar ios13) de vraag of ik een gebruikerspincode wil ingeven. Gelukkig kan ik die vraag wegklikken en na een keer OK doet alles het gewoon. Ik heb ook de code van m'n telefoon en 0000 geprobeerd maar de vraag blijft komen, elke keer na instappen. Iemand enig idee hoe ik hier weer af kom? Alvast bedankt, Hans.
  3. Schotland weet ik niet, in België ging het vandaag weer prima.
  4. Ik kreeg dat abonnement voor 1 of 2 jaar gratis bij de nieuwe auto. Weet niet of dat nog steeds zo is. Staat als het goed is in de prijslijst.
  5. Waar vind je die precies? Voor de Discover Pro kan ik alleen maar 2017/08/08 vinden. Groeten, Hans.
  6. Andere optie is een 4G Wifi dongle met een pre-paid sim-kaart. Zie: http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/38768-ervaring-verkeersinfo-discover-pro-via-mobiele-hotspot/ Past, via een kabeltje, in de armsteun. Ik heb nu een kaartje van Vodafone You, die doet het ook in het buitenland, de gebruikte hoeveelheid data is verwaarloosbaar klein. Ik weet niet hoe het in de huidige versies werkt maar in mijn GTE uit 2016 (kenteken 2015 ) is het ook handiger om m'n iPhone uit een sigaretten-aansteker USB plug te voeden. Anders worden er toch weer dingen via de discover pro geregeld. Dat Car-Play vindt ik ook niets. Voor zover ik weet werkt b.v Flitsmeister daar niet op.
  7. Die "scherpe tarieven" zijn wel in combinatie met maandbundels. Voor alleen de verkeersinformatie heb je die absoluut niet nodig.
  8. Zo was het. Inmiddels heeft de dealer het slot vervangen en kon ik de auto vanavond, netjes gewassen, weer ophalen. Bedankt, Volkswagen de Koning in Krimpen aan den IJssel.
  9. Het gebeurde gisteren. Ga morgen langs bij de dealer.
  10. Hallo, De achterklep van mijn auto wil niet meer ontgrendelen. Als ik het logo kantel hoor je wel van alles gebeuren, maar hij gaat niet open. In het instructieboekje staat wel de noodontgrendeling beschreven, maar het plaatje erbij lijkt niet op wat ik zie in mijn achterklep. Ik zie twee metalen beugels maar die zitten vast. Durf het ook niet te forceren. Weet iemand hoe ik hem wel open krijg? Alvast bedankt. Hans.
  11. Bij de Passat zit dat achter een lelijk klepje in de gril. Achter het logo zit de radar van de acc.
  12. Wat bedoel je precies met de laadaansluiting? Ik weet ook niet of het bij mij met zoiets te maken heeft. In beide gevallen had ik al aardig wat gereden sinds de laatste oplaad sessie. Zeker voor het laatste incident, in Frankrijk zijn we in drie weken vakantie één laadpunt tegengekomen, en die was defect.
  13. Hans333

    Storing Hybride Systeem

    Met mijn Passat GTE heb ik inmiddels twee maal een “storing hybride systeem” gehad. De eerste keer was dat redelijk ingrijpend, auto was niet meer aan de praat te krijgen en is opgehaald door een berger. De volgende dag, na een grondige reset, weer opgehaald. Tweede keer was op de terugweg van vakantie, op zondagochtend in Frankrijk met nog 800 km te gaan. Nu was de melding “Storing hybride systeem, Werkplaats”. Ik durfde het niet aan om de auto uit te zetten dus de hele weg, incl. pauzes en tanken, maar laten lopen. Wel lekker snel thuis. Daar wel uitgezet en opnieuw gestart, niets aan de hand, melding weg. Bij de dealer weten ze ook niet wat ze ermee aan moeten. Heb ik zo’n pech of komt dit vaker voor? Groeten, Hans.
  14. Het tegoed is een jaar geldig. Het is wel een Nederlands abonnement, misschien dat het in België anders is. Als je de gewone kaarten gebruikt en verder het internet alleen voor de navigatie denk ik dat je met 10 euro wel een half jaar doet. Dat steeds moeten aanzetten van de hotspot op de iPhone was voor mij ook het argument om een andere oplossing te zoeken. Dit bevalt prima en kost niet veel. Hans.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden