Ga naar inhoud

Leanuss

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Leanuss

  • Verjaardag 29-02-1980

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Vaassen
  • Naam
    Lean

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Leanuss's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dat is een hele goeie. Daar ga ik morgen direct achteraan. Ik bedenkt me dat de airco het stilstaand in de file niet echt goed doet. Dat verklaart nu wel een hele hoop! Dank voor de tip! Morgenavond direct eens kijken. [emoji2][emoji106] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. wacht.. de electrische ramen.. maar die doen het nog wel gewoon..
  3. Bedankt voor de reacties, Heb wel inmiddels een aanvraag verstuurd om hem uit te laten lezen. Ben benieuwd. Mijn ruitmotoren? Die zouden het dan niet moeten doen? Bedoel je van de ruitenwissers?
  4. Hallo mede-Passat rijders, Het is een tijd geleden dat ik hier uberhaupt iets gepost heb, maar ik heb een vraagje. Aangezien ik niet de juiste benaming weet, doe ik het maar met een omschrijving en een foto. Ik rij overigens een Passat uit 2002, 2.0, benzine en motor ALT. Ben momenteel een beetje aan het knooien met een storing. Boven op de relaiskast (achter het stuur) zit een zekering in een rode houder die telkens doorbrand als ik hem op contact zet. Op de foto (die overigens van deze site is, maar waar het om een ander onderwerp ging) zit de zekering ook. Hebben jullie enig idee waar deze van is? En waarom deze telkens doorbrand? Bedankt alvast voor jullie hulp! Groetjes, Lean
  5. Leanuss

    Passat 2.0 2002

    Na een groene, nu een blauwe :-).. Bij deze maar eens mijn wagen. Tenslotte mag ik ook naar die van jullie kijken. ;-)
  6. Nog geen idee.. heb een nieuwe dop besteld. Als ik die erop heb, en hij rijd weer zo beroerd, dan zou het een optie kunnen zijn! Iig bedankt voor het meedenken!
  7. Hallo, Sinds kort ben ik de blije rijder van een Volkswagen Passat 1.8 20V 92 KW uit 1997. Zoals ik in Ik ben...Ik rij.. al aangaf, had ik een aantal problemen die opgelost moesten worden. Deze zijn zover opgelost. Aangezien ik hier veelvoorkomende dingen tegengekomen was, wil ik iig even mijn problemen EN de bevindingen delen, zodat iemand hier misschien iets mee kan. Mijn eerste probleem was dat de Passat slecht starte: zowel warm als koud. Hij startte slecht, en hield de eerste paar minuten flink in. Het hielp als ik even wachtte en af en toe een dotje gas gaf om te voorkomen dat ie afsloeg. Dan pakte hij na een paar minuten wel en dan reed ie weer prima. Alles nagekeken: problemen zoals die LMM en gasklephuis waarover ik las, dat was hier kennelijk niet aan de orde want die waren goed. Wat bleek: er zat een gaatje in de brandstof toevoer waardoor ie valse lucht aanzoog met starten. (ik ben geen monteur, dit heb ik me laten vertellen. Probleem zover opgelost met een nieuw slangetje. Volgende probleem: plots begon ie tijdens het rijden in te houden. Net of de motor gesmoord werd. Dit deed ie voor de tijd niet. LMM en gasklephuis waren het niet: ze waren schoon, en 'de monteur heeft m opnieuw uitgelezen, foutmeldingen gereset en weer opnieuw ingeleerd. Alles leek verder prima te zijn. Nu ontdekte de monteur dat de luchtaanvoer vanuit de tank niet goed was. Dat heeft ie wel verbeterd, doch er moet nog een andere benzine dop op. Ik rij nu met een minder vast geschroefde dop rond, en het helpt wel. Blij dat k weer rij!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden