Ga naar inhoud

igoreilering

Members
  • Aantal items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over igoreilering

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.keservice.com/.

Profile Information

  • Plaats
    gasselte

Overige

  • Vagcom
    helaas..

igoreilering's Achievements

8

Community reputatie

  1. Ja ik heb nu een originele MFD er in zitten Maar wil graag 1 die ook USB heeft en Bluetooth en wil dan wel 1 die weer met display en stuur werkt. Dat moet er wel zijn toch ?
  2. Jammer dat je bent gestopt. Kun je mij misschien wel vertellen waar ik een rns navi kan kopen voor een 3bg ? Die ook samenwerkt met stuurbediening en display tussen de tellers ? Of iemand anders die dit weet ? Groet Igor
  3. Hallo Ik heb voor de carbagerun een vw Passat 2,8 liter gekocht. Nou was mijn vraag of je hier ook een turbo op kan bouwen ? Zo ja welke turbo ? Groet Igor
  4. oke mooi wat is ALWR ? Ook de voorbumper wil ik overzetten, de oude is met koplampsproeiers, is dit makkelijk aan te sluiten op de nieuwe ?
  5. hallo, Ik heb sind deze week een passat erbij gekocht, nu heeft mijn eerste passat xenon koplampen en de nieuwe waar ik in wil rijden heeft gewone koplampen. deze wil ik compleet overzetten. kan dit ? mvg Igor Eilering
  6. dus alles werkt en past behalve de flippers kunnen niet aangesloten worden ? of alle bediening niet ?
  7. Ik wil graag een stuur van een Golf 6 GTD met stuurwielbediening en flippers voor schakelen in mijn passat van 2002 hebben. aan jullie de vraag past dit ? en is de stuurwielbediening en de flippers ook aan te sluiten zodat het werkt op de tiptronic en de radio en cruise control ? hoe zit het met de airbag kan ik de originele van de passat overzetten of moet ik een aibag van het golf 6 stuur hebben? graag hoor ik van jullie, alvast bedankt voor de reacties !
  8. igoreilering

    aanwinst

    welk lampje ? dat oranje esp driehoek of die oranje motortje ? zie topic automaat in noodloop . bij mij waren verstuivers niet lekker en ging af en toe esp lampje branden aan het begin reed die ook nog goed en na 30.000 km bak kapot .. misschien een injector ofzo ? anders moet je is contact opnenem met een specialist ( JB ? ) aangezien ze bij je garage aangeven dat ze het niet meer weten.
  9. Zo de passat doet weer wat die moet doen ! uiteinelijk is alles nog duurder uitgevallen als wat ik verwacht had want toen de bak weer klaar was en er weer onder zat gaf de vagcom nog meetwaardes van de verstuivers die niet meer binnen de marges vallen en de auto had nog steeds niet voldoende vermogen. dus toen alle verstuivers stuk voor stuk vervangen om te kijken of het daar beter van werd.. uiteindelijk met allemaal nieuwe verstuivers was het nog niet optimaal.. het leek erop dat de brandstof pomp ( die aan de achterkant van de motor zit) inwendig lek was en dus niet genoeg brandstof naar de verstuivers kon toevoeren. nadat deze vervangen was en nog weer een nieuw set verstuivers erin reed de auto weer perfect ! het hele probleem is nu waarom zijn die verstuivers allemaal kapot gegaan ???? want daardoor is de bak namelijk ook kapot gegaan.. persoonlijk denk ik dat het door de goedkope diesel komt van de pomp waar ik altijd tank maar het zou ook wat anders kunnen zijn misschien, iemand van jullie een idee ? Jos zegt dat deze verstuivers namelijk bijna nooit kapot gaan, en als ze al kapot gaan is dat stuk voor stuk en nooit allemaal tegelijk. heel vreemd ... Sinds dat ik de auto heb heeft hij nog nooit zo fijn gereden, hij trekt weer goed, schakeld weer goed en het brandstof verbruik is bijna gehalveerd !! uiteindelijk vervangen / gerepareerd: 1x bakrevisie compleet, 4x nieuwe pompverstuiver, 1x nieuwe brandstofpomp, en een brandstoffilter ! dus al met al een behoorlijke kostenpost maarja hij is weer klaar ! ben nu wel verplicht er nog minimaal 250k erbij te rijden haha . JB autoservice in ieder geval bedankt voor het verhelpen van dit probleem ! nu ik de auto toch nog even hou wil ik er in de toekomst ook nog wat aan modificeren: full-fis schermpje in teller unit, buitenspiegels met knipperlichten, xenon mistlicht, multifuntioneel stuur, verwarmde achterbank en koplampen weer helder maken. hoop alleen nog dat iemand een verklaring heeft voor de verstuivers.. laat vd week in ieder geval een monster van de diesel van de pomp waar ik altijd tank onderzoeken.
  10. Zo de passat doet weer wat die moet doen ! uiteinelijk is alles nog duurder uitgevallen als wat ik verwacht had want toen de bak weer klaar was en er weer onder zat gaf de vagcom nog meetwaardes van de verstuivers die niet meer binnen de marges vallen en de auto had nog steeds niet voldoende vermogen. dus toen alle verstuivers stuk voor stuk vervangen om te kijken of het daar beter van werd.. uiteindelijk met allemaal nieuwe verstuivers was het nog niet optimaal.. het leek erop dat de brandstof pomp ( die aan de achterkant van de motor zit) inwendig lek was en dus niet genoeg brandstof naar de verstuivers kon toevoeren. nadat deze vervangen was en nog weer een nieuw set verstuivers erin reed de auto weer perfect ! het hele probleem is nu waarom zijn die verstuivers allemaal kapot gegaan ???? want daardoor is de bak namelijk ook kapot gegaan.. persoonlijk denk ik dat het door de goedkope diesel komt van de pomp waar ik altijd tank maar het zou ook wat anders kunnen zijn misschien, iemand van jullie een idee ? Jos zegt dat deze verstuivers namelijk bijna nooit kapot gaan, en als ze al kapot gaan is dat stuk voor stuk en nooit allemaal tegelijk. heel vreemd ... Sinds dat ik de auto heb heeft hij nog nooit zo fijn gereden, hij trekt weer goed, schakeld weer goed en het brandstof verbruik is bijna gehalveerd !! uiteindelijk vervangen / gerepareerd: 1x bakrevisie compleet, 4x nieuwe pompverstuiver, 1x nieuwe brandstofpomp, en een brandstoffilter ! dus al met al een behoorlijke kostenpost maarja hij is weer klaar ! ben nu wel verplicht er nog minimaal 250k erbij te rijden haha . JB autoservice in ieder geval bedankt voor het verhelpen van dit probleem ! nu ik de auto toch nog even hou wil ik er in de toekomst ook nog wat aan modificeren: full-fis schermpje in teller unit, buitenspiegels met knipperlichten, xenon mistlicht, multifuntioneel stuur, verwarmde achterbank en koplampen weer helder maken. hoop alleen nog dat iemand een verklaring heeft voor de verstuivers.. laat vd week in ieder geval een monster van de diesel van de pomp waar ik altijd tank onderzoeken.
  11. olie moet 5w30 longlife zijn. koplamp weet ik zo niet.. succes ermee
  12. ja klopt , hebben ze de beetle weer klaar gekregen ?
  13. zo vanmorgen even even bij jb geweest in dieverbrug... niet zo mooi nieuws maar toch wel verwacht eigenlijk , de bak is kapot en moet gereviseerd worden.. ze hebben vandaag de bak er al onderweg gehaald. het probleem dat de bak kapot is gegaan is veroorzaakt door een kappotte verstuiver . 30.000 km geleden begon af en toe mijn esp lampje zomaar te branden. daar ben ik een paar keer mee naar de garage geweest en die konden niet zeggen wat het probleem was, en zeiden je kunt er gewoon mee door rijden want als we moeten kijken wat het probleem is moet de gehele auto uit elkaar en dat word een duur grapje.. achteraf bleek vandaag naar het plaatsen van de nieuwe verstuiver dat dat het probleem was maar te laat dus . de motor loopt onregelmatig en stuurt geen correcte meetwaardes naar de bak en de bak past zich weer aan aan de motor dus is de bak continu aan het bijregelen en daar is hij uiteindelijk aan kapot gegaan , koppeling in de bak is verbrand / kapot. hoop hem volgende week weer terug te hebben en dan weer goed te kunnen rijden ! kost wel ontzettend veel geld maarja hij zal toch weer klaar moeten.
  14. mooi dat je auto weer klaar is Rens ! heb bij die van mij dus geen stukjes alu gevonden .. heb donderdag een afspraak bij JB autoservice in Dieverbrug. volgens hem zou het ook kunnen dat het hele probleem komt door 1 kapotte verstuiver ... we zullen het zien donderdag..
  15. oke en welke sensor moet dat zijn dan en waar zit die ? zal vandaag of maandag even contact opnemen met jb autoservice..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden