Ga naar inhoud

groeibriljant

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over groeibriljant

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam, Roermond

groeibriljant's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb de vraag gesteld aan de verkoper en deze verdenkt het interieurfilter, zou dat kunnen ??
  2. Mijn model is 3c2 dus dan valt de accubak af, hoop ik, ik zal toch ff kijken natuurlijk. Wat is aan te bevelen als ontvetter gewoon een schoonmaakmiddel uit de keuken ?? Ga ik vandaag doen, lijkt ook wel of het met de buitentemperatuur te maken heeft.
  3. Bedankt voor je snelle reactie, ik kan in de kb niets vinden, heb vanmorgen ondervonden dat ook als ik alleen in de auto rijd dit probleem van condens zich voordoet, vanmorgen de auto gezogen en geen natte plekken tegengekomen, zou het kunnen dat de verwarming vochtige lucht in de auto blaast ??
  4. groeibriljant

    Condens

    Goedendag, ik ben de blije bezitter van een 1.9 tdi model 2006, gisteren met 4 man in de auto lekker tochtje gemaakt. Nu viel ons op dat zodra ik de airco uitzette de ruiten vrijwel direct besloegen en zodra ik de airco weer aanzette deze ook weer snel wegtrok, weet iemand of ik hier iets aan kan doen, als het nodig is vind ik het fijn om de airco te kunnen gebruiken maar als het niet nodig is wil ik ook zonder kunnen rijden. Een andere vraag aan het forum, mijn ab heeft een knopje waarmee de achterbak ontgrendelt, ik zou het leuk vinden als de klep dan ook helemaal omhoog gaat, bij mij ontgrendelt hij wel maar komt niet verder omhoog, ik heb de beugels al ingespoten met silicone spray, zonder veel resultaat. Als iemand iets weet, dan hoor ik het graag, groetjes Robert Jan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden