Ga naar inhoud

Brambo1978

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Brambo1978

Profile Information

  • Plaats
    Eindhoven

Brambo1978's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja had ik ook gezien, volgens mij ook de meeste zonder bekabeling, zal mijn geluk eens op marktplaats gaan zoeken. Nog iemand een reactie op mijn vraag mbt tot telefoonboek wat niet te zien is op mijn mdf, ik heb een iphone en een normale pairing adapter.
  2. Nee geen foto's gemaakt, was allang blij, heb nog een originele wisselaar in de aanbieding haha wat is een redelijke marktplaats prijs??
  3. Alles eruit laten halen door de garage, zat toch nog ergens vergrendeld. Het dashboard er ook weer lekker door iemand anders erin laten zetten. Ipod aansluiting zit erin en alles werkt super, prima geluid! Nog maar een vraagje binnen mijn eigen topic. Heb de pairing adapter in mijn auto, maar krijg geen telefoonboek op mijn mdf (rood) Heb een iphone!
  4. haha, de houder kan toch blijven zitten en alleen de wisselaar er zelf uit???
  5. Heb nog eens met een aantal (niet lachen) messen geprobeerd mijn wisselaar uit de houder te wippen, maar lukt me niet. Zit die nog ergens aan vast?? Alle kabels zijn los! Als deze gewoon met een beetje kracht los moet komen dan ook goed, maar dan weet ik dat in ieder geval, of is hier speciaal gereedschap voor??
  6. Goed dat is gelukt, denk dat ik de rest van de kabels maar laat zitten, die zitten helemaal samengevat en lopen overal naar toe. Maar hoe wip ik de wisselaar uit zijn houder die zit muurvast. Moet je deze met houder en al eruit halen?? Bedankt voor de reacties, altijd fijn een forum met helpende handen.
  7. Heb de kabel (12 pin) achter uit mijn radio gekregen, alleen zit nog steeds mijn wisselaar vast, hoe gaat dat vervloekte ding uit zijn houder??
  8. Kastje ligt eruit, maar nu?? Hoe krijg ik die wisselaar eruit en welke kabels moet ik los maken achter op de rns 300 de witte of blauwe?? Please help heel mijn auto ligt in puin en nogmaals ben hier niet echt handig in. De wisselaar zit in een houder, moet die er ook helemaal uit?
  9. Die link had ik gezien is, dus het hele dashboard moet eruit voor die wisselaar om eruit te gaan.
  10. Hoi, Graag zou ik mijn cd wisselaar uit het dashboard willen verwijderen en verkopen. Welke stappen moet ik dan ondernemen, moet ik echt heel het dashboardkastje verwijderen of kan het makkelijker. Mijn radio is de rns 300, die zit al los aangezien ik een iphone/aux speler achter op de radio ga monteren. Kan echter niet vinden hoe ik de cd wisselaar kan verwijderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden