Ga naar inhoud

Migliore

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Migliore

  • Verjaardag 15-10-1973

Profile Information

  • Plaats
    Maastricht

Migliore's Achievements

0

Community reputatie

  1. Weet inmiddels iemand of dit aan te passen is? Het stoort mij ook behoorlijk, en voel me bijna genept door dat keyless entry....
  2. Daarom staat hij inderdaad ook standaard uit, pas als je gaat parkeren oi gaat hij aan. Hij gaat dus niet vanzelf aan als je gaat parkeren!! Dat vind ik toch onhandig!
  3. Antwoord van de dealer: "Hallo Migliore, Fijn dat alles goed gaat met de auto. Ook de PDC gaat zoals het bij Volkswagen hoort...hij gaat alleen werken als je er zelf om vraagt. Deze instelling is (voorzover mij bekend) ook niet te wijzigen. Met vriendelijke groeten, WealerDealer"
  4. De PDC hoeft niet aan te staan als ik rijd, maar als ik bevoorbeeld langzamer ga rijden dan 10km/h, omdat ik dan graag op de hoogte gehouden wil worden van opstakels... Ik vind het onlogisch dat ik dan eerst op een knpje momet duwen. Bij Skoda/peugeot/Volvo werkt dit ook gewoon zo..
  5. Heren, Ik heb sinds twee weken mijn nieuwe leasepassat binnen en ben tot dusver zeer tevreden! Er is echter een ding wat me stoort/wat ik niet snap, bij mijn PDC. Tot nu toe ben ik altijd gewend geweest (skoda/Peugeot) dat de PDC in de voorbumper altijd aan staat bij lage snelheden en dat deze eventueel handmatig uit te zetten is... Bij mijn passat staat deze dus continue uit, TENZIJ ik het aan zet vlak voordat ik opstakels nader bij lage snelheid!! Dat is toch raar?? Bij het inschakelen van de achteruit, schakeld deze overigens wel automatsich aan! Hoe kan ik deze instelling wijzigen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden