Ga naar inhoud

GdJ

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GdJ

  • Verjaardag 30-05-1983

Profile Information

  • Plaats
    Sneek

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GdJ's Achievements

1

Community reputatie

  1. GdJ

    Autolock problemen.

    Het vriest niet meer en probleem is verholpen. Vind het wel slecht. Van zo'n auto mag je dat toch niet verwachten. gr
  2. GdJ

    Autolock problemen.

    Ik Kijk eerst even wat hij doet als het niet meer vriest. En als het dan nog niet goed is laat Ik hem even uitlezen. Gr Gerrit.
  3. GdJ

    Autolock problemen.

    Hallo Wulfke, Als Ik op het knopje druk om alle deuren van het slot te halen dan gaat het wel goed. Ook als Ik de sleutel uit het contact haal. Gr Gerrit.
  4. GdJ

    Autolock problemen.

    Ik kan dus inderdaad niet instappen en moet de nood sleutel van de reserve sleutel gebruiken. de centrale vergrendeling blijft niet hangen, want als ik niet met draaiende motor de deuren van slot wil doen met afstandsbediening werkt alles wel normaal. Als ik met draaiende motor en autolock aan ( hangslotje dicht op deur brand geel) de deur open doe aan de binnen kant dan gaat dus soms het lampje (hangslot dicht geel op deur) niet uit. Dus werkt buitenste hendel niet. Als het lampje dan wel (hangslot dicht geel op deur) uitgaat dan werkt hendel wel. En inderdaad als ik dan de deur weer dicht doe, dan gaat het lampje(hangslot dicht geel op deur) weer branden. Hij doet het meestal alleen niet als de auto een nacht niet gebruikt is. Na een paar keer van binnen te openen werkt hij weer. Vorst!!!! lijkt mij sterk bij zo´n auto. Gr Gerrit ps bedankt dat jullie mee denken
  5. GdJ

    Autolock problemen.

    Heb geen idee. Hij gaat wel altijd van slot met de afstandsbediening en open van buiten. Hij gaat ook wel van slot als autolock uit gaat doordat ik de motor uit doe. Dan kan ik de deur ook gewoon weer van buiten open doen. Kan alleen soms niet instappen bij de deur waar ik ben uitgestapt met draaiende motor en autolock aan. Hij activeert soms de Buitenhandgreep niet meer wanner ik met autolock aan uitstap. Dan gaat het opslot schakelaar lampje in de deur ook niet uit bij uitstappen (bij draaiende motor). Dat gebeurt normaal wel. gr Gerrit
  6. GdJ

    Autolock problemen.

    Het klopt ook wat Erwin zegt, alleen ik kan soms niet meer instappen bij dezelfde deur waar ik ook ben uitgestapt. Ik heb hem nu ook uitstaan, alleen het klopt niet. Dus Ik wil dat graag verhelpen. Gr Gerrit.
  7. GdJ

    Autolock problemen.

    Als je uitstapje hoort alleen van die deur het autolock uit te gaan. De andere deuren horen wel op autolock te blijven. Alleen bij mij blijft dus soms alle deuren op autolock. Hierdoor kun je dus niet 1 van de deuren van buiten openen wanneer je uit bent gestapt. Gr Gerrit.
  8. GdJ

    Autolock problemen.

    Ik kan alleen wel uitstappen maar autolock gaat er niet af. Gr Gerrit
  9. GdJ

    Autolock problemen.

    Hallo heren, Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Ik heb problemen met mijn autolock systeem. Als ik weg rij gaat bij 15km per uur met autolock systeem in werking. Maar als de motor nog draait en ik wil uitstappen gaat mijn autolock systeem niet uit op mijn deur. Dus is van buiten niet te openen als je de deur dicht gooit (Ben ik in de nacht achtergekomen bij -4 graden ). Pas als ik een paar keer de hendel aan de binnen kant deur gebruik gaat het autolock er af en dan is het een paar uur goed. Na een aantal uren blijft hij de eerste keer weer op autolock staan. Het lijkt of er een schakelaartje die autolock moet uitschakelen blijft hangen. Heeft iemand hier ervaring mee en weet wat ik eraan kan doen? Ben zelf wel handig maar voor ik de deurpaneel ga verwijderen wil ik graag wat informatie. Weet ook niet hoe ik de deurpaneel moet verwijderen. Weet iemand ook hoe dat moet (wil namelijk niks kapot maken)? Alvast bedankt
  10. GdJ

    Motor management lampje brand.

    Even een update, Ik heb hem vandaag bij de dealer uitlaten lezen. Ik kreeg ook nog een compleet Diagnoserapport mee. En dat voor nog geen 30 euro. De Storing die hij aan geeft is: Magneetklep uitlaatgasterugvoer- N18 Elektr. storing in stroomcircuit Weet iemand ook waar die klep zit en of vervanging duur is? Of dat het misschien iets anders is? Gr gerrit PS ze hebben hem gereset en de storing is momenteel weg.
  11. Hallo heren, Zaterdag starte ik mijn auto en ging mijn motor management lampje niet meer uit. De auto rijd er niet anders om. Hij houd niet in en ik hoor ook niks raars. Maar goed is het natuurlijk niet anders brand hij niet. Ik heb ook al eens gekeken of er ergens een kapot slangetje zit of zo, maar zag niks raars. Het lijkt mij ook niet dat het aan de brandstof ligt, want ik tank altijd bij shell of BP. Het is een 2.0 fsi 16v 110kw benzine van 10-10-2007. Mischien heeft één van jullie een idee! Ik laat hem Maandag (vandaag) maar even uitlezen bij de dealer denk ik. Al met al zal het wel weer een duur grapje worden denk ik . Gr GdJ
  12. GdJ

    auto telefoon

    Bedankt voor de info. Ik heb al even gekeken en heb inderdaad versie 1.24. Het software en versie 1.23 heb Ik ook al gedownload. Moet nu alleen nog even een bluetooth stick kopen, heb namelijk geen bluetooth op mijn laptop. Als het gelukt is meld ik het even. Gr Gerrit.
  13. GdJ

    auto telefoon

    Hallo ik ben Gerrit en heb een probleem met mijn auto telefoon. Ik heb een passat 3c van 2007 met ingebouwde auto telefoon. Ik heb laatst een bluetooth touchadaptor gekocht (type 3c0 051 435 TA). Als ik die in mijn houder doe op het dashboard, dan maakt hij verbinding met VW UHV zegt hij. Ik denk dat dat de unit (3c0 035 729) onder de bijrijders stoel is. Als hij die verbinding maakt dan ziet hij mijn mob ook en werkt alles goed. Maar soms kan hij geen verbinding maken met VW UHV en geeft hij aan dat hij geen bluetooth verbinding kan maken. Dan moet ik eerst de stekker opnieuw in de unit doen (die onder de bijrijders stoel zit). Dan doet de auto telefoon het weer een paar dagen en daarna moet ik dit herhalen. Wat kan dit probleem veroorzaken. Is mischien de unit onder de bijrijders stoel stuk? alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden