Ga naar inhoud

Diver

Members+
  • Aantal items

    9936
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    206

Alles dat geplaatst werd door Diver

  1. De software is volgens mij goed 23-11 zie alleen niet of het een Hexc V2 is
  2. Dit is wat @wulfke er van zegt. Meet je wel goed. Heb je wel goed contact met de pennen van de multiemeter. Fuse SC18 zit op klem 30 (constante plus) dus daar moet je zeker al 12V op meten ongeacht of het contact op staat of niet. zou daar eerst even mee beginnen om te kijken of je al voeding krijgt tot aan de camera.
  3. Het moet voor een B8 ook een hex v2 versie zijn meen ik Verstuurd vanaf mijn SM-G780G met Tapatalk
  4. Met welke versie VCDS heb je dit gedaan.
  5. @Roland het zou leuk zijn als je meld dat je er wat aan heb of niet.
  6. nou daar istie dan, hoe handiger je ben des te meer mogelijkheden/manieren zijn er. Dit is zo als het in Elsawin staat. Spatplaat uitbouwen.pdf spatscherm inbouwen.pdf spatscherm uitbouwen.pdf Voorbumper uitbouwen.pdf
  7. Wat voor auto, bouwjaar, Sorry staat in de titel ga even kijken voor je
  8. Heb je al eens geprobeerd om als je de auto op slot doet met de spiegels uit, en je houd de knop van de afstandsbediening langer ingedrukt of de spiegels dan in klappen. Is het zelfde als je de ramen open heb en je houd de op slot knop ingedrukt dat de ramen sluiten, gaan trouwens ook weer open als je de open knop op de afstandsbediening ingedrukt houd.
  9. Een andere optie is om gewoon het nummer op te vragen bij de dealer.
  10. Goed bezig, dat kom je maar weinig tegen
  11. Heb je ook al het codeer werk al opgezocht, niet iedereen weet dat zomaar uit zn hoofd.
  12. Voor deze opties moet je wel klapspiegels hebben bv, en de software van de teller moet de needelsweep aankunnen. Het is niet zo dat alles maar kan.
  13. Er is maar 1 combinatie van 1JA-0YC, maar nog wel een andere met 0YC zie al de info, dus even puzzelen denk. Dan is er nog een combinatie met OYC en die heeft deze info
  14. IDD je ziet door het bos de bomen niet meer, als je op googel zoekt kom je nog wel het oude nummer tegen van de schokbreker, en kleur codes staan er ook niet meer bij in ETKA. Als het goed is zit er een sticker op de portiersstijl bestuurders kant waar de as last op staat, misschien kan je met die info de veer opzoeken.
  15. Zal vanavond eens in ETKA kijken voor je
  16. Dat is@vdub, de eigenaar van dit forum Verstuurd vanaf mijn SM-G780G met Tapatalk
  17. Storings code lijst downloaden kan pas als je weet wat voor uitlees apparaat je gekocht heb. codes van het ene merk komen vaak niet overeen met het andere.
  18. Nee de foto komt uit ETKA alleen de laatste 3 letters hebben met de kleur te maken geloof ik. Het nummer dat @wulfke gegeven heeft klopt.
  19. Dat hangt er maar net vanaf in welke taal je het schema heb.( Elsawin )
  20. Bij @wulfke gaat alles origineel en netjes, en daar heb je de juiste info voor nodig, en dat heeft hij. Plus dat het een handige snuiter is.
  21. Je had hem er ook bij kunnen zetten, vaak houden ze het originele schema aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden