Ga naar inhoud

RB96kw

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RB96kw

  • Verjaardag 24-10-1985

Profile Information

  • Plaats
    Kampen
  • Interests
    Auto's

RB96kw's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb hem bij de airco naar binnen geleid. Kon mooi tussen de buisjes door langs het zelfde rubber. Misschien niet gewoonlijk maar ging heel erg mooi. Kwam daardoor achter het dashboardkastje uit.
  2. Nou alles doet het eindelijk. Waren 2 draden origineel van de radio die je om moest switchen en daar mee was alles klaar. Bedankt voor de tips!
  3. Oke, ik ga even kijken, anders leg ik men eigen kabel er wel in mocht het niet lukken. Alvast bedankt!
  4. Hallo, Ik heb na beetje zoeken mooie plek gevonden om de kabel vanaf de accu de auto in te krijgen. In de auto lag al een tulpkabel voor naar de sub/versterker. Maar nu blijkt dat er gene Remote op deze kabel zit. Mijn eigen kabel heeft dit wel. Heb ik die nodig, of is er nog een andere manier?
  5. Hallo, Ik wil morgen even mij sub/versterker aansluiten in mijn zojuist aangeschafte passat 5B5 Variant 2001/96kw Maar wie weet waar ik hem het makkelijkst de auto ik kan loodsen onder de motorkap? Aangezien de accu mooi verborgen zit en er niet veel ruimte is om uitgebreid de juiste plek te vinden(lang leve de 'nieuwere'auto's)
  6. Mooi klusje voor het weekend zie ik al:P
  7. Oke! Bedankt voor de tip! En hoop zeker veel plezier te hebben van de vw:p Zal van de week snel foto's maken:P
  8. B5B 2001 variant. De 3 knopssleutel.
  9. Oke, nou zal het proberen. Heb ook nog niet uitgebreid gekeken naar de vlekken. Hopelijk valt het mee. Heb geen zin de complete hemel te vervangen:P Iig bedankt voor de tip!
  10. Hallo, Heb me nog niet voorgesteld maar zal dat direct doen als ik de foto's heb gemaakt Maar heb een vraag. De dakbekleding van mijn passat zitten allemaal bruine vlekjes op. Oorzaak: Ik denk drempeltje met bekerkoffie in de handen maarjah. Wat is de beste manier om dit te kunnen reinigen? Ik zag al wat staan over spa-rood etc maar weet niet of dat hier ook voor geldt. Graag wat tips! Owjah, en hoe kan ik in vredesnaam men klapsleutel open krijgen. Ben bang dat ik hem breek(wil batterij vervangen, of zit deze hier niet in? )
  11. Heb alles even losgetrokken. Blijkt dat het plaatje in de vergrendeling vast blijft zitten. Want openen wil wel bij het zelf in werking stellen van het mechanisme. Even kijken wat de beste oplossing hier voor is.
  12. Hallo, Ik heb een probleem met het openen van de achterklep. Van binnen uit, opent hij wel netjes, maar bij de klep zelf niet, en helaas ook niet met de afstandsbediening(lampje van de sleutel brand wel bij het indrukken, maar gebeurt helaas niets) Weet iemand wat het probleem kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden