Ga naar inhoud

vw-jan

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vw-jan

  • Verjaardag 20-11-1972

Profile Information

  • Plaats
    Ede

Overige

  • Vagcom
    nee

vw-jan's Achievements

0

Community reputatie

  1. Iemand ervaring met een distributie riem te vervangen ? het gaat om een benzine passat variant 2.0 l 20 v uit 2003. Is dit zelf goed te doen ? Iemand een werkbeschrijving fotos ? Voorkant moet in service stand en daar heb je ook tools voor nodig volgens mij. Heb je verder nog special tools nodig om een en ander te blokeren ?
  2. Ik heb een schakelbak. Bij mij ligt er geen module onder de bijrijdersstoel gelukkig , wel een blok piepschuim ter opvulling. Toch bedankt voor het meedenken.
  3. Geen lekkage meer in mijn passat. Probleem is gelukkig verholpen. Bedankt allemaal !
  4. Ik heb het filterhuis vervangen. 3B1 819 640 A Dit is compleet met twee pakkingen. 19,52 euro. Hopelijk ben ik van mijn lekkage af. De pakkingen van het oude filterhuis waren slecht.
  5. Afgelopen weekend maar weer eens verder gegaan met mijn lekkage probleem. De vloerbekleding en isolatie zijn weer droog. Ik heb water in de accu bak gegoten en er bleef wel water in staan. Ik heb 1 afwatering dop gevonden die verstopt zat ( naast de accu ongeveer in het midden ) . Daarna nog door de wasstraat gereden en gekeken voor lekkage maar niets te zien. De ruitenwissers heb ik ook los gekregen dmv kruipolie er op te spuiten en goed wrikken, ging wel lastig maar eindelijk los. Nu weet ik niet of ik mijn parafan nog moet verwijderen om het interieurfilterhuis te bekijken omdat ik nu geen lekkage meer heb.
  6. Heb het water gelukkig voor de vorst er uit. Voordat de isolatie opgedroogd is zal wel even duren met dit weer. interieurfilter nog niet bekeken. Krijg de ruitenwissers er nog niet af. Iemand nog tips of moet je echt geweld gebruiken ?
  7. Heb net de vloer een beetje los en voorin ligt ook een bak water ( had daar niets gevoeld en dacht dus aan het achterportier ) Verder naar voren gevoeld en inderdaad is het naar boven ook zeikie nat. Gaat dus toch richting het interieurfilterhuis. Alvast bedankt mensen voor de snelle reacties ! En geen module tegengekomen gelukkig, wel een stuk piepschuim zoals upseel al zei. Eerst nu even dweilen en dan bekijken hoe we het interieurfilter gaan aanpakken.
  8. De accubak is droog en ziet er schoon uit , wat ik zo kan zien met de accu erin. Interieur filterhuis moet ik nog bekijken. Ik wil iig de vloer los halen en het module bekijken want die zal ook in het water liggen ja.
  9. Ik heb veel water onder de bijrijdersstoel staan. Je ziet het door de vloermat heen. Ik heb al wat info gevonden hier op het forum en ga er mee aan de slag. Info en reactie zijn welkom om mijn gevalletje waterschade te verhelpen. Het gaat om een VW passat 2L 20v comfortline uit 2003 Gr. Jan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden