Ga naar inhoud

-=mYst=-

Members+
  • Aantal items

    7541
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    89

Berichten die geplaatst zijn door -=mYst=-

  1. Kan ik niet geloven. Je reed niet sneller dan 110km/h met je Passat.

     

    Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

    wel ik heb op papier nu zo 'n 163 pk (177 pk blok) in m'n huidige auto, maar ik verzeker je... in vergelijking tot m'n passat is dat ding ab-so-luut kansloos.

  2. Motorcode BLS/BSU zijn de wat minder betrouwbare zeg maar, mits je elke 100/120 duizend km de drijfstang lagers vernieuwd.

    Dan gaan ze best lang mee zeg maar, ook moet je het treffen, maar ja, met welke motor type, uitvoering niet ?

     

    dat laatste is zeker en vast 'n feit, geluk moet je altijd wel wat hebben.

  3. Eerste serie 2.0 tdi waren niet betrouwbaar vanaf half 2005 vlgs mij? @=mYst= , 1.9 Tdi 131 pk standaard rijdt echt niet teleurgesteld hoor

    het gaat over 'n 3C, daarbij waren de 1.9 tdi's toch allemaal 105 of 110 pk ofzo? Eerste keer dat ik wat hoor over 'n 131 pk versie iig.

     

    Over de 2.0 kan ik iig (uit eigen ervaring) zeker bevestigen dat de oliepomp een zeer delicaat punt is dat je hele blok om zeep kan helpen... Anderzijds is zo 'n pk of 100 - 110 gewoon te weinig voor zo 'n zware kist, niet om neerbuigend over te komen, maar het voelt echt als "behelpen" imho.

     

    Als je zo 'n 1.9 laat chippen tot zo 'n 140 pk plusminus zoals wulfke al aangeeft, dan is het 'n ander verhaal, maar standaard viel het mij iig toch behoorlijk tegen. (en laten we wel wezen... ik heb al niet bepaald de reputatie van 'n zware voet te hebben, integendeel)

  4. nou mensen ik weet wat ik moet doen, en dat ik de naam van de tuner niet gelijk te grabbel wil gooien was alleen goed bedoeld. Ik ben uitstekend geholpen bij vagtechniek en het was niet de bedoeling om hun in een kwaad daglicht te zetten. Nu weet ik dat de platen er toch al aan zaten te komen dus zal ik die vernieuwen en de tuning zo laten. Voldoen de originele platen en hoe zit het met het vliegwiel?

     

    Gr. Edward

    Ik denk niet dat er hier iemand echt twijfelt aan VAGtechniek hoor, integendeel zelfs: Lucas en de zijnen staan hier op 't forum vrij hoog aangeschreven :)

  5. Ben al 2 keer slachtoffer van een trajectcontrole. Een keer tussen Roosendaal en Bergen op Zoom en op de A12 bij Utrecht.

     

    @-=mYst=- Je hebt gelijk hoor, je wordt hier gek van de wisselende max snelheid en als je denk die door te hebben, veranderd er weer wat.

    ja het wegennet is daar in .NL dan wel zalig, maar dat hele gedoe met die continu wisselende snelheden... de persoon die dat gedacht heeft, mag wat mij betreft op 'n kanon gemonteerd worden

  6. (ja sorry, maar dat moest er ff uit. Dat is ook één van de redenen waarom ik lange ritten in .NL m'n cc op 100 zet, voor elke scheet wisselt daar de toegelaten snelheid op de snelwegen, dat is hier toch wel 'n stuk minder)

     

    en ja, ik weet dat je in belgië "in braille" kan rijden door het slechtere wegdek, maar dat is de laatste jaren al aanzienlijk verbeterd tov vroeger

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden