Ga naar inhoud

bulletje80

Members
  • Aantal items

    93
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bulletje80

Profile Information

  • Plaats
    Tilburg

bulletje80's Achievements

0

Community reputatie

  1. Kom ik net bij de supermarkt wil ik mijn auto weer instappen krijg ik de deur van de bestuurderskant via de buitenzijde niet meer open. Vanuit binnen uit lukt het wel. Nu lijkt het erop dat de spanning van mijn handgreep eraf is en dat er een kabeltje is gebroken of iets dergelijks. Wat kan die probleem zijn en is het makkelijk te repareren voor een leek met 2 linkse handen.
  2. Ik vraag me af wat mede forum gebruikers gemiddeld rijden per tank benzine? Ik heb net getankt en mijn boord computer geeft 760 km aan. Dit getal schommeld wel regelmatig. Dan is het weer 810 od 830, maar nooit hetzelfde. Tevens wat de boord computer aangeeft haal ik nooit. Vw passat 2.0 fsi automaat: 700 km met een tank
  3. Waarom maken ze kabel dAn niet 10 cm langer. Dichtstbijzijnde VAG com hier op h forum is den Bosch. Maar ja, dat ben ik dan aan benzine kwijt en tijd mee op en neer rijden. Dus kabel eruit / erin helpt dus niet. Moet echt uitgelezen worden dus.
  4. Hoe kan ie tering er ineens komen dan? Heb alleen de binnenkant van de auto schoongemaakt en de stoelen naar achteren geschoven. Zit er dan een kabelbreuk in ofzo?
  5. Ik heb beide stoelen idd een Kee helemaal naar achter gezet. Maar wat bedil je met ik heb een kabel? Hoe moet je die gele stekkers los krijgen?
  6. Is dat het gele stekkertje onder de stoel? Daar heb ik al naar gekeken en een keer aan gevoeld maar zit volgens mij gewoon goed erin. Tevens heb ik daar met het schoonmaken ook niet geweest.
  7. Vanmorgen heb ik het interieur van mijn auto schoon gemaakt. Nu star ik de auto daana en geeft deze plotseling een storing in het airbag systeem. Weet iemand waar dit aan kan liggen?
  8. Hoe roe je het resteren bij een 3c? Klok naar rechts draaien gaat moeilijk met een dikke sleutel.
  9. Zoal ik al aangaf is eind december een beurt uitgevoerd. Dit is waarschijnlijk, weet ik eigenlijk bijna zeker niet bij een vw garage gebeurd. Dat kan er natuurlijk ook mee te maken hebben.
  10. Op mijn display in het dashboard geen mijn boord computer aan dat ik over 800km aan een serivce beurt toe ben. Dit kan na mijn inziens niet, want een half jaar geleden is dit ook al gebeurd. Hoe kan ik dit laten wegenhalen dat dit nier meer weergegeven wordt? Maakt het wat uit als je hier overheen gaat?
  11. bulletje80

    Past deze velg?

    Ik ben wat aan het snuffelen voor stalen velgen voor van de winter. Nu heb ik een setje gevonden me de volgende opdruk op de velg. 6 1/2J x 16H2 et42. Deze komen onder een passat variant Bj 2008 vandaan. Gaat dit passen onder een vw passat 3C en zijn het de juiste waardes?
  12. Dit verhaal nog maar eens nieuw leven inblazen . Et waarde van 50, gaat dit passen onder een passat 3c?
  13. 3 weken geleden en nieuwe pomp laten bestellen, maar nog nie binnen. Gister maar eens wat mailtjes verstuurd naar andere bedrijven. Deze konden sneller schakelen en de pomp komt morgen al binnen. Woensdag wordt de nieuwe pomp (denso) erin gezet.
  14. Ok, dus ik hoef niet verder te zoeken. Ik heb nu 2 bedrijven laten kijken en deze zeggen hetzelfde.
  15. Bij mij weten zit er alleen een zekering voor de airco tussen de bestturderskant en de deur. Daar moet je klepje afhalen en zie je de zekeringen. Volgens mij was het nr 39 als ik het goed heb. Deze was gewoon nog heel. Waar moet die zekering dan zitten die jij bedoelt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden